Jenni Vartiainen hurmaa Alasti-klubilla: "Ollaan yleisöä lähellä"

22.04.2015 15:24 - Anna Hopi

Tähden mukaan intiimimpi keikka jännittää sopivasti, mutta tarjoaa myös mahdollisuuksia päästä juttelemaan kunnolla fanien kanssa.

Helsingin LeBonkissa on nähty jo jonkin aikaa intiimejä keikkoja Elias Kaskisen isännöimänä. Tavoitteena on ollut tuoda artistit ja fanit lähemmäs toisiaan viihdyttävän klubi-illan hengessä. 23. huhtikuuta Alasti-klubin lavalle astuu Jenni Vartiainen.

Millaista iltaa laulajatar odottaa?

- Hyvin paljasta. Tulen kitaristini kanssa. En ole tehnyt syvempää suunnitelmaa. Menemme sinne sellaisena kuin olemme. Siellähän on haastattelua luvassa ja muuta. En ole valitettavasti vielä nähnyt yhtään tällaista iltaa. Näin sen kuitenkin menen kokemaan - ollaan lähellä ja intiimisti, kommentoi Vartiainen Iskelmälle.

- Biisit riisutaan niin pieniksi kuin voidaan. Ollaan yleisöä lähellä. Odotan iltaa - siitä tulee varmasti todella erilainen ja mielenkiintoinen. Olen joskus ollut eräänkin pariskunnan olohuoneessa keikalla, silloin tilanne oli todella intiimi. Luulen, että tässä voidaan saavuttaa jotain samankaltaista.

Kasvaako jännitys, kun yleisö on lähempänä ja paikassa on tiiviimpi tunnelma?

- Pahintahan on se, kun jos olet todella lähellä ja esiinnyt tutuille, kollegoille ja läheisille. Siinä hakee omaa rooliaan, tavallaan on stagella, mutta sitten ei... Olohuonekeikoista on se kokemus, että homma kyllä sujuu. Pienin yleisöni on ollut muistaakseni kahdeksan henkeä. Tilanne on hetkellisesti ehkä kuumottava, mutta siinä on myös paljon vuorovaikuttamista. Se rentouttaa kaikkia. Voidaan höpötellä yleisön kanssa.

Vartiainen kertoo odottavansa eritoten sitä, että fanit pääsevät itse haastattelemaan häntä.

- Siitä tulee hienoa. Olin juuri äskettäin Kuopiossa keikalla ja menin puhumaan mun vanhan musamaikan nykyisille luokkalaisille puhumaan biisintekemisestä. Heitä oli satakunta henkilöä paikalla. Oppilaiden kysymykset olivat todella mielenkiintoisia, jotain sellaista, että ei osannut edes arvata, että joku ajattelee biiseistäni noin.

- Huomasi, että miten ihmiset rekisteröivät kappaleista pieneltä kuulostavia juttuja, jotka ovatkin itselle olleet tekotilanteessa todella merkityksellisiä. Sitten joku bongaa sen ja kysyy siitä! Valun hunajaa sen jälkeen.

 

Katso myös: Aikooko Jenni Vartiainen työstää jo uutta musiikkia?

Kilpailut

Uusimmat