Jonne Aaron lähtee urallaan maailmanvalloitukselle?

09.02.2015 18:15 - Senni Loikala

Suosikkiartisti puhuu unelmistaan musiikin parissa. Niihin kuuluvat kansainvälisten hittien tekeminen.

Ennen suomenkielistä soolouraansa Negative-yhtyeen laulajana myös maailmalla loistanut Jonne Aaron, 31, syö runebergintorttua ja puhuu unelmistaan musiikissa.

- Tuntuu, että nyt kun tekee suomeksi, niin nälkä englanniksi tekemistä kohtaan kasvaa. Ei pelkästään Negativelle, vaan myös muille artisteille englanniksi tekeminen kiehtoo tulevaisuudessa. Haluaisin tehdä isoja kansainvälisiä hittejä. Se on ajatukseni kaiken takana, hän kertoo.

Jonne on kiitollinen, että hänen suomenkielinen tuotantonsa on otettu avosylin vastaan. Lokakuussa julkaistu Risteyksessä-albumi on myynyt kultaa, ja ihmiset tuntevat jo hyvin artistin suomenkielisiä kappaleita.

- Nyt minä keskitän toki energiani tähän ja kyllä haaveena on tehdä täyteläinen suomenkielinen ura. Sen pitää olla jotain sellaista kuin mitä pyhä kolminaisuus on, Jonne sanoo.

Vaikka Jonne nauttii täysillä musiikin tekemisestä ja keikkailusta suomeksi, niin hän katsoo maailmaa ja sen mahdollisuuksia uteliaana.

- En minä tähän aio musiikkiuraani jättää. Nälkä kasvaa syödessä. Nyt kun söi runebergintortun, niin tekisi mieli syödä toinen.

Katso alta Jonnen Yksin-kappaleen musiikkivideo.

Seuraava artikkeli: Jonne Aaron paljastaa Iskelmä Gaala 2015 -voittajasuosikkinsa

Kilpailut

Uusimmat