Jorma Kääriäisen uusi single kertoo artistin yksinäisyydestä

11.08.2015 08:51 - Anna Hopi

Suuri yksinäinen -single kiteyttää aikamme suurten artistien elämää.

Jorma Kääriäinen julkaisee uutta materiaalia RCA-levymerkillä. Suuri yksinäinen on ensimmäinen singlelohkaisu loppusyksystä julkaistavalta Jorma Kääriäisen tulevalta soololevyltä. Single julkaistaan 14. elokuuta.

Jormalla oli ajatus laulusta, joka kertoisi aikamme suurien artistien elämästä aina Elviksestä Kari Tapioon. Esa Eloranta tarttui tähän ajatukseen ja tilaustyönä syntyi laulu Suuri yksinäinen, joka heijastelee myös Jorman omia kokemuksia artistiuraltaan.

- Innoittajana kappaleen syntyyn oli kuvanveistäjä Kimmo Pyykön alumiiniveistos nimeltään Suuri yksinäinen, jossa näen paljon omaa itseäni, kertoi Jorma Kääriäinen.

- Kappale on myös kunnianosoitus meille kaikille. Jokainen meistä on jossain vaiheessa elämää Suuri yksinäinen. Tällä kappaleella on tarkoituksena antaa toivoa niihin
yksinäisyyden hetkiin.

Suuri yksinäinen -kappaleen on äänittänyt Jorma “Hämis” Hämäläinen ja biisissä soittavat Jorma Kääriäisen yhtye Jari “Heinä” Nieminen (kitara), Jari “Kepa” Kettunen (rummut), Seppo Helin (Koskettimet) ja Kari Vehkaluoto (Basso).

 

Keikat:

15.08. Hamina, Satama

22.08. Liekkiyö, Parkano

05.09. Iitiän lava, Lappeenranta

11.09. Tommolan lava, Mäntyharju

19.09. Syvälahti, Kangasniemi

30.10. Härmän kuntokeskus

24.10. Hankasalmi Revontuli

Kilpailut

Uusimmat