Jukka Poika muuttaa Turkuun - Jethro antoi kootut neuvot

26.11.2015 14:42 - Anna Hopi

Kiinteistökuningas Jethro Rostedt kertoi Jukka Pojalle parhaimmat niksinsä turkulaistumiseen - ja turkulaisten kanssa selviämiseen.

Iskelmän lähetyksessä Satu Kotonen ja Jukka Poika soittivat turkulaiselle kiinteistövälittäjälle, Jethro Rostedtille, kysyäkseen artistin muuttoon liittyen sopivia Turku-vinkkejä.

- Ensinnäkin haluan sanoa, että tervetuloa Turkuun, Jethro kommentoi.

- Tämä on sopivan kokoinen paikka. Ei liian suuri eikä liian pieni. Täällä on helppo hengittää!

Rostedt antoi omat suosituksensa pian turkulaistuvalle Jukka Pojalle. Jukka Poika on muuttamassa perheensä kanssa Varsinais-Suomeen vuoden sisällä.

- Aurajoki on meidän paras paikka, vaikka sitä on vaikea uskoa. Tietysti kun talvi alkaa luita ja ytimiä jäytämään täälläkin, se ei ole parhaimmillaan ennen kuin lunta on satanut. Kaikki keskittyy Turussa Aurajoen varrelle, kertoi Rostedt.

"Älä hyppää Aurajokeen kesälläkään"

- Kyllä ymmärrän sen, että Aurajoen varren näkyvät kiinnostavat, mutta joen syöverit eivät itsessään mua kiinnosta - niin huonosti eivät ole asiat, nauroi Jukka Poika.

- Joo, enkä suosittele minään vuodenaikana sitä, että menet sinne kesälläkään uimaan. Joen varrella on hienoja ravintoloita ja bistroja, joista voi nauttia pitkin vuotta, totesi Jeti.

Miten turkulaisten kanssa pärjää?

- Olen kiertänyt kaikki kaikenlaiset turut ja torit Hangosta Nuorgamiin ja koillisesta etelään. En tiedä, että ovatko turkulaiset välttämättä niitä vaikeimpia tyyppejä. Meillä on vain pinttynyt maine. Tulet ihmettelemään, kun käytät täällä julkisia kulkuneuvoja. Saatat joutua tervehtimäänkin ihmisiä. Jotkut sanovat, että sinusta tulee turkulainen kun synnyt Heidekenilla ja asut Turussa 40 vuotta.

- Lähden sinulle kyllä oppaaksi yöelämään, jos sitä tarvitset. Me ollaan Lauri Tähkä melkein jo saatu turkulaiseksi. Minulla on tuossa tuo oma makkara, niin saat sitä myös syödä.

Kilpailut

Uusimmat