Jussi Hakulinen julkaisi koskettavan kappaleen - kuuntele Erakko

25.03.2015 22:17 - Mikko Räsänen

Kotimaisen musiikin parhaisiin biisintekijöihin kuuluva Jussi Hakulinen yhdisti voimansa vanhan bändikaverinsa Iku Tukiaisen kanssa.

Yö-yhtyeen tunnetuimmat hitit kirjoittanut Jussi Hakulinen riitautui Yön kanssa 2014, eikä ole sen jälkeen tehnyt entiselle bändilleen kappaleita. Nyt Hakulisen faneja kuitenkin hemmotellaan, sillä legendaarinen biisinikkari on yhdistänyt voimansa toisen Pori-rockin konkarin, Iku Tukiaisen kanssa.

Tukiaisen ja Hakulisen yhteinen historia ulottuu vuosikymmenten taakse. Kun Hakulinen aikanaan erosi Yöstä 1985 ja lähti soolouralle, oli Tukiainen hänen kitaristinsa. Myöhemmin Jussi kasasi ympärilleen Kinsky-yhtyeen, jossa Tukiainen oli myös mukana.

Yhteistyön tuloksena on julkaistu Hakulisen ja Tukiaisen yhdessä kirjoittama kappale Erakko, jonka Jussi itse laulaa. Yksinäisyydestä kertovasta kappaleesta on helppo nähdä yhtymäkohtia Hakulisen omaan elämään. Vaikutelmaa korostaaa se, että YouTubeen lisätty kappale on kuvitettu Hakulisen uran vanhoilla kuvilla. Kuuntele koskettava kappale alta.

Kilpailut

Uusimmat