Kari Salmelaisen ilta maailmantähden kanssa: "Piti viedä Ridge nukkumaan"

21.07.2015 10:53 - Emma Ylistalo

Kari Salmelainen muisteli iltaa, jonka hän vietti Kauniit ja rohkeat -sarjasta tunnetun näyttelijän kanssa.

Tämän viikon kesäklubia Mikko Siltalan kanssa juontava Kari Salmelainen kertoi viettäneensä illan Ridge Forresterin roolista tunnetun näyttelijän Ronn Mossin kanssa.

- Hän tuli silloisen vaimonsa kanssa Suomeen vierailulle ja minä olin sitten isäntänä viemässä häntä Tallinnaan, Salmelainen kertoi. 

Laivalla järjestettiin isot naisten tanssit. Naislauma oli myös Tallinnan torilla kuuluisaa näyttelijää katsomassa ja hänelle heiteltiin ruusuja.

- Jostain kumman syystä minä kävelin siinä viiden metrin takana ja silloin suomalaiset tunsivat minut ja minulle alkoi tulemaan ruusuja kauheasti. Ridge suuttui, että kuka helkutti sinä olet, että minä olen tähti täällä, Salmelainen muisteli.

Lopulta miehet juttelivat myöhään yöhön. Loppuilta päätyi jopa lehtiin, vaikka aivan totuudenmukaisia lehtijutut eivät olleet.

- Sitten Tallinnan kaupunki tarjosi Ridgelle vähän juotavaa. Sitten Ridge nukahti ja minun piti viedä hänet laivaan nukkumaan. Sitten lehdessä luki, että Kari on juottanut Ridgen juovuksiin.

Kilpailut

Uusimmat