Kärsitkö usein huonosta hiuspäivästä? Valitse oikea kampaus yöksi

19.12.2014 18:53 - Henna Koste

Joskus aamuisin look on kuin vessanpöntöstä repäisty. Voit välttää tämän valmistautumalla hyvällä kampauksella jo illalla.

Vain elokuvissa herätään hiukset valmiina edustuskunnossa. Me muut saamme taltuttaa sojottavia suortuvia tai latistuneita nuudeleita koko aamun. Näiden vinkkien avulla selviät aamuisesta hiusten laittamisesta ilman hermojen menetystä.

Runsautta lättäniin hiuksiin

Harjaa hiukset korkealle niin korkealle päälaelle kuin saat. Kieputa poninhäntä koko matkalta kierteelle ja kääri löysästi nutturalle. Pitkät hiukset ovat aamulla kihartuneet loiville laineille. Liian tiukalle vedetty nuttura tekee hiuksista säkkärät.
Pidä hiukset auki tai loihdi joustavista kiharoista näyttävä kampaus. Jos kaipaat lisävolyymia, ota avuksi kuivashampoo.

 Vältä Einstein-look

Jos olet joskus mennyt märillä hiuksilla nukkumaan tiedät, että aamulla peilissä on vastassa ei-toivottu kampaus. Hiusten kuivaaminen suihkun jälkeen karheaan pyyhkeeseen saa tukan sähköistymään. Kuivaa hiukset pyyhkeen sijaan vanhaan t-paitaan.

Ajattele päätäsi isona papiljottina. Jos sinulla on kiharat hiukset, kiepauta niitä pään ympäri, ja kiinnitä matkan varrelta isolla klipsillä paikalleen. Aamulla hiuksesi ovat niin suorat, ettei sinun tarvitse välttämättä kajota suoristusrautaan.

Lähde: Good Housekeeping


Haluatko paksummat hiukset? Lue vinkkejä täältä.

Kilpailut

Uusimmat