Kenestä Iskelmän juontajasta Joonas Nordman tekisi sketsihahmon?

20.02.2015 15:15 - Anna Hopi

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko Joonas Nordmania kuullaan kesällä Iskelmän kesäpoikana taajuudella. Hänet tunnetaan parhaiten Putous-ohjelmasta, jossa liitto-orava-sketsihahmo voitti kilpailun viimeisimmällä kaudella.

Joonas Nordmanilla on kokemusta hauskan sketsihahmon luomisesta. Kysyimmekin mieheltä, kenestä Iskelmän juontajasta tällainen karikatyyri olisi kaikkein helpointa luoda?

- Tän voi uskaltaa sanoa, koska kyse on viiden päivän apujuontopestistä, Kyllä aika hyvin ehdin Gaalassa jututtamaan, joten sanoisin, kun miettii hahmon tekemistä, että pituuden puolesta teidän Hannu. Hänessä on sellaista vanhan komennon radiojuontajaa ja supliikkikaveria, kertoi Joonas.

- Siitä saisi kovan sketsihahmon. Hannun hahmon ei tarvitsisi olla radiojuontaja, vaan se voisi olla vaikka autokauppias. Hannu oli illan mittaan sellainen kaveri, että kaikki, mitä hän sanoi, uskoin kyllä siihen kuin häkään. Hän oli hyvin vakuuttava.

Nordman ei keksinyt heti Hannu Aholaidan hokemaa, koska hän ei uskaltanut siteerata miehen puheita gaalayönä. Hän lupasi paljastaa Hannun hokeman kesällä Iskelmäpestissään.

Kilpailut

Uusimmat