Kesäklubilla Napakymppi - kuuntele voittajaparin ensikohtaaminen eetterissä

24.07.2015 10:49 - Emma Ylistalo

Tänään Iskelmän Kesäklubilla järjestettiin Napakymppi -parisuhdevisailu.

Mikko Siltala ja hänen tämän viikon juontajaparinsa Kari Salmelainen järjestivät Kesäklubilla Napakymppi -parisuhdevisailun. Kolme innokasta naista saatiin nopeasti mukaan kisailuun.

Neiti A oli Teija, joka kuvaili ihannekumppaniaan huumorintajuiseksi, mukavaksi ja tavalliseksi suomalaiseksi mieheksi. Itsekeskeisyyttä Teija taas ei voisi kumppaniltaan hyväksyä.

Kari Salmelaisen karsintakysymyksissä selvitettiin myös Teijan harrastukset, joihin kuului sienestys, marjastus ja laskettelu. Entä minne maahan Teija lähtisi mieluiten matkalle?

- Niitä on monta, mutta Alaska on yksi mikä kiinnostaa ja Japani, Teija kertoi.

Kun oli miesten vuoro soittaa ja kertoa kenen kanssa he haluaisivat lähteä lokakuussa järjestettävälle Iskelmän synttäriristeilylle, Jouko oli valmiina. Neiti A oli selvä valinta.

- Sehän oli aivan päivänselvä asia, siellä yksi sana ratkaisi koko pelin. Neiti A ilman muuta, sieltä tuli sellainen sana kuin Alaska.

Joukon haaveena on pikkupojasta lähtien ollut matka Alaskaan.

- Vielä muutama vuosi töitä ja sitten olisi tarkoitus, että muutan omaisuuden rahaksi ja lähden Alaskaan. Kaikki aina sanoo, että mitä helvettiä sinne. Ensimmäinen nainen, jonka kuulen sanovan, että haluaa Alaskaan, Jouko hehkutti.

Jouko ja Teija saivat liput risteilylle, mutta aikovat olla jo sitä ennen yhteydessä.

- Minä asun kuitenkin Oulussa ja tulen sieltä omalla autolla, niin voin Teijan napata matkalta kyytiin, Jouko sanoi Teijalle heidän ensipuhelussaan.

Kuuntele ylhäältä Joukon ja Teijan ensikohtaaminen radiossa.

 

 

Kilpailut

Uusimmat