Kevät on tulossa - olisiko vaatekaappien siivouksen aika? 3 vinkkiä

20.01.2015 15:02 - Anna Hopi

Monilla kaapit pursuvat vaatteita, jotka ovat menneiltä vuosilta ja jopa vuosikymmeniltä. Miksi on kuitenkin terveellistä heittää vanhoja leninkejä menemään?

Koska sitä kautta uusi voi löytää tien elämääsi ja uudet vaatteet vaatekaappiisi. Täyteen voi olla vaikea ahtaa enää lisää. On siis aika tyhjentää. Kolmella vinkillä pääset jo pitkälle keväsiivouksessasi.

1. Luovu vaatteista, joissa on tahroja. Monesti ihmiset pudottelevat ruokaa tai juomaa vaatteilleen ja joskus niihin tarttuu meikkitahroja, joita on vaikea irrottaa. Jos kyseessä ei ole lempipaitasi, vaan vaate, joka on varalla kaapissasi "kaiken varalta" - luovu siitä kertaheitolla.

2. Luovu vaatteista, jotka eivät istu. Jos ne eivät istuneet vuonna 1991, miksi nyt olisi mikään eri tavalla? Jotkut vaatteet ovat tehty leikkauksella, joka ei vain istu kroppasi muotoon. Anna tällaiset hyväkuntoiset vaatteet vaatteidenkeräykseen.

3. Luovu vaatteista, joista et pidä. Hieno kukallinen paita, jonka päälle pukemista kuitenkin aprikoit joka kerta. Jokin vaatteessa tökkii... Mitä se siis tekee kaapissasi? Jollekin toiselle sama vaate voi olla "parastajustnyt", niin miksi pidät sitä itselläsi? Päästä irti.

Lähde: XO Jane.

Kilpailut

Uusimmat