Kiusaaja pyysi tekoaan anteeksi 20 vuoden päästä: "Olin ilkeä sinua kohtaan"

24.05.2015 09:19 - Mika Parikka

Louie Amundson halusi sovittaa nuorena tekemänsä virheen.

Louie Amundson jutteli 10-vuotiaan tyttärensä kanssa kiusaamisesta, kun tämä kysyi oliko Amundson itse koskaan kiusannut. Hän joutui myöntämään, että on nuoruudessaan syyllistynyt kiusaamiseen.

Muistettuaan virheensä, hän päätti ryhtyä tuumasta toimeen. Amundson lähetti Facebookin välityksellä anteeksipyynnön kiusaamalleen ChadMichael Morrisettelle.

"Hei Chad. Puhuin äskettäin 10-vuotiaan tyttäreni kanssa kiusaamisesta. Hän kysyi, olenko koskaan kiusannut, ja valitettavasti jouduin vastaamaan myöntävästi. Mieleeni tuli, kuinka p*skamainen ja ilkeä olin sinua kohtaan, kun olimme yläasteella. Haluan pyytää anteeksi. Jos asuisimme samassa osavaltiossa, pyytäisin anteeksi kasvokkain. En tiedä muistatko. Minä muistan ja olen pahoillani", Amundson kirjoittaa.

Morrisette oli anteeksipyynnöstä yllättynyt ja liikuttunut. Hän myös kertoi Amundsonille tämän olleen ainoa, joka ikinä pyysi tapahtunutta anteeksi.

" Louie, olen melko liikuttunut tästä. Kiitos, ja saat anteeksi. Olet ainoa ihminen 20 vuoden jälkeen, joka on pyytänyt anteeksi kiusaamistani. Toivon, että voit ylpeänä kertoa tyttärellesi pyytäneesi anteeksi, ja että välimme ovat kunnossa. On uskomatonta, mitä 20 vuotta ja lapsi voi meille tehdä, eikö? Kiitos vielä kerran ja toivottavasti olet kiusaamista vastaan aina, kun näet sellaista.", Morrisette vastaa viestissään.

Viestiketjun voi lukea täältä!

 

 Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat