Kuka bändistänne on järjen ääni, Elias Kaskinen?

01.07.2015 20:00 - Emma Ylistalo

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeelle on muodostunut selkeä roolijako. Onneksi porukasta löytyy myös järjen ääni - ainakin useimmiten.

Elias Kaskinen kehuu bändin miesten välistää kemiaa loistavaksi. Bändin kitaristi Axel Virkkunen hoitaa bändin tekniikkaa ja basisti Artti Pursiainen hoitaa muita käytännönasioita.

- Artti tekee teosto-ilmoituksia ja on yhteydessä keikkamyyjään. Hän on sellainen road manageri, koska meillä ei vielä sellaista ole, Kaskinen kehuu.

Bändin rumpali Niko Koivuhovi saa myös oman osansa keikkailuun ja tekniikkaan liittyvistä töistä. Mitä on Elias Kaskisen oma rooli?

- Olen tässä keulakukkona ja antamassa haastattelua, artisti naureskelee.

Mies myös paljastaa, että kun hän saa idean, on se hänestä itsestään aina paras idea, mikä koskaan on tullut mieleen. Artisti myöntää, ettei ole aina oikeassa, joten välillä kelkkaa joudutaan kääntämään.

- Axel on sellainen järjen ääni tai Artti, mutta sitten välillä nekin sitten ontuu ihan täysin sen järjen äänen kanssa ja tulee jotain ihan käsittämättömiä järjestelyitä.

 

Elias Kaskinen tekee kovasti töitä bändinsä kanssa, sillä hän ei usko onneen olevan muuta väylää. Lue uutinen kokonaisuudessaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat