Kulkukoira kuin luuranko - selvisi nälkiintymisestä kuin ihmeen kaupalla!

29.10.2014 08:12 - Anna Hopi

Neworleansilainen Alex-koira omaa hämmentävän ulkomuodon - hengenvaarallisen laihassa kunnossa oleva koira söi elääkseen kiviä ja keppejä.

Kulkukoirat saavat monesti säälin ja hellyyden tunteet heräämään. Kun rapsuttaa katujen vapaata tepastelijaa, joka saattaa vielä lähteä seuraamaan eron hetkellä, tuntuu elämä epäreilulta. Myös kulkukoirien kunnossa on suuria eroja, minkä todistaa amerikkalaisen Alex-koiran ihmeellinen selviytymistarina.

Tumma, nappisilmäinen hauveli löydettiin New Orleansin kaduilta. Mitään muuta hellyttävää koiran ulkomuodossa ei ollutkaan, sillä se oli kuin elävä luuranko. Kylkiluut paistoivat läpi ja hännänheiluttajan lantiosta oli tullut ohut viiru vain. Koira oli erittäin vakasti nälkiintynyt ja se näkyi radikaalilla tavalla tämän ulkonäöstä.

Karvaturri pääsi väliaikaiseen asumukseen löytöeläinkeskukseen. Se oltaisiin lopetettu, ellei eräs pelastuskoti olisi tahtonut auttaa hauvaa. Röntgenkuvat paljastivat surkean näyn koiran vatsasta: se oli syönyt pelkästään kiviä ja keppejä. Alexin vatsa turposi pahasti hoidon alettua ja se joutui riskialttiiseen leikkaukseen. Hauveli selvisi siitä ihmeen kaupalla.

Nyt koira yritetään saada pulskistumaan erityisellä ruokavaliollaan. Tällä hetkellä Alexilla on painoa jo hieman alle 20 kiloa. Kun hännänheiluttaja saadaan terveeksi, etsitään sille uusi koti. Ei auta kuin pitää peukut pystyssä, että luuranko-koirasta saadaan terve ja onnellinen hauveli.

Pääset katsomaan rankat kuvat Alexista täältä.

Katso alta uutisvideo Alexista.

Lähde: Daily Mail




Eräs koira pelkäsi aiemmin ruoan katoavan parempiin suihin ja vakoili koomisella tavalla omistajansa ruokailua. Katso hulvaton video täältä.

Kilpailut

Uusimmat