Kyllästyttääkö vanhojen hittien esittäminen, Robin?

22.04.2015 13:58 - Anna Hopi

Robin paljasti Iskelmälle, että jokainen artisti kyllästyy joskus omiin kappaleisiinsa.

Hyvän kappaleen tunnistaa siitä, ettei sen kuulemiseen kyllästy pitkänkään ajan kuluessa. Tällaiseksi Robin kutsuu tuoretta Kipinän hetki -kappaletta.

- Aina kun sen kuulee, tulee hyvä mieli. Se kertoo paljon.

Robinilla on repertuaarissaan tiettyjä kappaleita, jotka ovat soineet radiossa ja keikoilla tähden uran alusta asti. Joko nuori laulaja on kyllästynyt Frontside Ollie -hittiinsä?

- Frontside Ollie on sellainen kappale, mihin ehkä vähän kyllästyy. En ole sitä vetänyt enää missään telkkarissa. Sitä vedetään aina keikoilla ja se on pakkokin vetää, koska ihmiset on tosi fiiliksissä kappaleesta, kertoi tähti.

- Se on pakko pitää livesetissä ja tykkään siitä. Edellisessä haastattelussa puhuttiin siitä, että se on jännä, miten ne kappaleet, jotka ovat tulleet kolme vuotta sitten, ovat kaikki täysin erilaisia kuin mitä on nyt tehnyt. En todellakaan häpeä, että lauloin vielä jokin aika sitten biologiasta.

- Meillä oli sellainen biisi kuin Biologiaa, joka kertoi äideistä. Se oli ihan helmi biisi, ja kuului omaan aikaansa. Nyt täytyy kasvaa musan mukana ja oma kasvu täytyy tuoda musiikkiin.

Millaiseksi artistiksi ja nuoreksi mieheksi Robin sitten haluaa kasvaa?

- Tulevaisuudessa tulen tekemään biisejä itse. Jos pystyisi joskus vielä laajentamaan ulkomaille, niin se olisi superhieno homma.

Katso alta Robinin Frontside Ollie -kappale.

Kilpailut

Uusimmat