Kyynelehditkö Vain elämää -ohjelmassa, Anssi Kela?

12.07.2015 11:10 - Anna Hopi

Anssi Kelan mukaan tulevalla Vain elämää -kaudella nähdään runsaasti lahjakkuutta, mutta pidelläänkö ohjelmassa myös nenäliinoja?

- Rima oli tänä vuonna korkeammalla kuin koskaan. Ehkä se johtuu siitä, että jengi on nähnyt kaikki aikaisemman tuotantokaudet ja haluaa pistää parastaan. Jokainen meni sinne näyttämään, kertoi Anssi Kela.

Hän vastaa omalla tavallaan myös Vain elämää -sarjan saamaan kritiikkiin, jonka mukaan neljännellä kaudella ei olisi yhtä kovia tähtiä kuin edellisillä kausilla.

- Meidän jengi oli älyttömän hyvin kasattu. Jos kaikki olisi sellaisia tyyppejä, että pitää olla jotain 20 vuotta uraa takana, että saat mennä Vain elämää -ohjelmaan, niin ei se toimisi. Oli juuri täydellistä, että ohjelmassa oli uudempia tähtiä ja konkareita. Kyse on TV-ohjelmasta, ei siinä ole mitään sääntöjä.

Kelan mukaan Satulinnan rantamökistä löytyy älyttömästi lahjakkuutta, eikä itkua tulla todistamaan samalla lailla kuin aiemmilla kausilla.

- Tänä vuonna on vähemmän slovareita ja itkua ja enemmän meininkiä. En itkenyt kertaakaan, enkä ole ainoa, joka istui paikalla kuivin silmin. On ärsyttänyt, että sarjaa on lähdetty mediassa kuvaamaan aina itku edellä ja on mietitty, että kuka siellä milloinkin itkee, kritisoi Kela.

- Siitä tulee vähän sellainen odotus, että siellä pakotetaan jengiä itkemään tai että jengi näyttelee sitä itkua. Puristetaan kyynel silmäkulmasta... Ei kyse ole ollenkaan siitä. Jokainen on pöydässä omana itsenään ja reagoi omalla tavallaan. Mun tapa reagoida hienoon musiikkiin ei ole kyynel.

Kilpailut

Uusimmat