Mies sai kirjeen ostamansa levyn mukana - taustalla liikuttava tarina

05.05.2016 11:56 - Emma Ylistalo

Käytetyn levyn ostaja sai luettavakseen viestin, joka nostaa kyyneleet silmiin.

Reddit-käyttäjä nimimerkillä Muctur koki yllätyksen ostaessaan käytetyn levyn. Levyn yhteydestä löytyi kirje, jonka oli kirjoittanut levyn edellisen omistajan äiti.

"Olen Markin äiti - Mark jätti meidät 2002 - hän sai sydänkohtauksen 39-vuotiaana kun hän juoksi Oregonin rannikkovuorilla - ainoana lohtuna meillä on se, että hän kuoli kauniissa paikassa tehden sitä, mitä rakasti kaikkein eniten, juoksemista, musiikkia ja tietenkin hänen poikaansa, Kaita." Markin äiti Sabine kirjoitti kirjeessä.

Hän kertoi myös kirjeessä, että Mark keräsi musiikkia ja että hän oli aikanaan kysynyt Markilta, mitä hän halusi levyilleen tehtävän, jos hänelle tapahtuisi jotain.

"Kuuntele sitä, äiti" hän sanoi. Kuuntelin joitakin, mutta nyt on aika jakaa ne. Teen parhaani -tutkin, kuuntelen, lähetän ym. - minulle on hyvää terapiaa nähdä kuinka tämä musiikki jaetaan ympäri maailmaa - ja tuotot näistä menevät Kain koulutukseen. Kiitos tuestasi - ja kun soitat sitä - soita sitä kovaa Markin tähden!"

Katso täältä koskettava kirje kokonaisuudessaan.

Kuvan herätettyä paljon huomiota Reddit-palvelussa, kommentoijat ovat halunneet löytää paikan, josta Markin levyjä voi ostaa ja on selvinnyt, että levykokoelma on myynnissä täällä.

Lähde: Metro.uk

Kilpailut

Uusimmat