Miksi Juha Tapio kerää faniensa kuvia?

27.06.2015 00:10 - Emma Ylistalo

Sinun vuorosi loistaa -levyn sanoitukset kietoituvat vahvasti levyn nimen teeman ympärille. Juha Tapio saa valtavasti voimaa yleisöltään ja haluaa nyt ottaa heidät mukaan levylle.

- Tämä koko meidän juttu on kautta vuosien ollut sitä, että saan noilta ihmisiltä ihan valtavasti. Hyvää pääomaa, hyväksyntää ja kannustusta. Siitä tulee sellainen kierre, että haluan lauluissa antaa sitä takaisin. Parhaimmillaanhan nämä hetket on sellaisia, että meillä on yhteinen energia, artisti tunnelmoi.

Artisti on juuri lanseerannut kampanjan, johon hän toivoo ihmisten kuvia onnellisista hetkistä, sellaisista kun ihmiset kokevat loistavansa. Kuvat tulee jakaa Instagramissa hastagilla #sinunvuorosiloistaa. Kuvia on tullut jo useampi sata ja Juha Tapio on niistä innoissaan.

- Aivan mielettömän sympaattisia kuvia ihmisten onnenhetkistä ja niistähän koostuu aivan valtava mosaiikki. Ja sitten haluan käyttää niitä kuvia minun levynkannessa. Joka sivulla ei olekaan minun kuvia vaan siellä onkin meidän kaikkien yhteisiä. Kun me loistetaan

- He ovat koko ajan olleet osa tätä matkaa. Tällä tavalla haluan tehdä konkreettisesti jotain yhdessä, artisti summaa.

 

Kilpailut

Uusimmat