Milloin kumppani on kultaakin kalliimpi? "Hän antaa sinulle isomman puolikkaan"

23.04.2015 12:26 - Eeva Rajala

Parisuhteessa saavutetaan maksimaalinen onni, kun puoliskot arvostavat toisiaan omassa epätäydellisyydessään.

Monen parisuhteen onnellisuus on siitä kiinni, miten toinen kokee nimenomaan kumppanin arvostuksen. Mutta mistä tietää, että kumppani arvostaa sinua ansaitsemallasi tavalla?

1) Hän huomioi sinut heti herättyäsi

Huomio voi olla ihana katse, halaus, pusu otsalle, sinun ottaminen syleilyynsä. Myös käden laittaminen toisen selän tai vatsan päälle on suloista huomioimista.

2) Hän ravitsee kehosi lisäksi myös mieltäsi

Kumppani saattaa tehdä ruokaa tai viedä sinut syömään ulos säännöllisesti. Rakastunut mies elää sitä varten, että voi tyydyttää kumppaninsa tarpeet. Se käy sekä vatsan että intohimojen ja sielun kautta.

3) Hän nauttii yllätysten järjestämisestä

Kumppani voi esimerkiksi ostaa pieniä lahjoja tai kukkia, tai hän voi siivota asunnon sillä aikaa, kun olet kaupungilla asioillasi. Hän voi varata matkan tai suunnitella teille yllätyspiknikin. Kumppani on ymmärtänyt, että pienille yllätyksille pitää löytää tilaa.

4) Hän viettää aikaa kanssasi, sillä tahtoo tehdä niin

Kumppanin ei kuulu viettää aikaansa sinun kanssasi pelkästään velvoitteesta. Ei ole myöskään mukava, jos sinun pitää pyytää ja vaatia kumppania viettämään aikaa kanssasi. Sinua arvostava kumppani lähinnä taistelee itsensä kanssa siitä, ettei näkisi sinua liikaa, ettei se ala tuntumaan tungettelulta. Kumppani antaa sinulle myös sinun tarvitsemasi ajan olla pelkästään itseksesi, mutta on aina sinua varten, jos tarvitset häntä.

5) Kun hän tekee suunnitelmia, olet osa niitä

Elämä, jonka te kahdestaan jaatte, on ainoa suuri suunnitelma, jonka hän tarvitsee. Muut suunnitelmat katsotaan läpi, kun niiden aika on. Suunnitelmista kuitenkin aina paistaa se, että kumppani on ottanut sinut ja tunteesi niihin mukaan.

6) Hän keskustelee kanssasi ennen suuria päätöksiä

Parisuhteessa päätösten tekeminen ja niiden pohtiminen yhdessä on tärkeää. Jos mies arvostaa naista, hän arvostaa samalla naisen mielipidettä.

7) Hän ei valehtele, sillä ei ole mitään mistä valehdella

Kaikki miehet eivät valehtele, petä tai särje sydäntäsi. Kumppani, joka arvostaa sinua, ei loukkaa sinua näillä tavoilla. Hän kieltäytyy kohtelemasta sinua samalla tavalla kuin sinua aiemmin huonosti kohdelleet miehet. Hän ei valehtele sinulle, sillä hänellä ei ole syytä valehdella.

8) Hän sanoo sinua kauniiksi huonoinakin päivinä

Hänelle olet aina kaunis. Jokaisella on huonoja päiviä, olkoon se sitten mielialasta tai ulkonäöstä johtuvia.

9) Hän kuuntelee sinua

Hän kertoo sinulle omasta päivästään, mutta on kiinnostunut myös kuulemaan ja kuuntelee aidosti, miten sinun päiväsi on mennyt. Hän saattaa ajatella, että mitä enemmän hän sinua oppii tuntemaan, sitä isompi osa hän on sinun elämääsi.

10) Hän on valmis muuttamaan omaa näkökantaansa

Kun keskustelette avoimesti asioista, mies ottaa huomioon kaikki perustelusi ja mielipiteesi. Hän on siis valmis muuttamaan omaa näkökantaansa ja myöntämään mahdolliset virheensä.

11) Hän saa sinut itkemään vain onnesta

Naisen itku särkee miehen sydämen. Häntä hirvittää ajatus siitä, että sinua sattuu jokin asia. Häntä myös sattuu, kun sinua sattuu. Naista arvostava mies ei siis itketä naista, paitsi onnesta.

12) Hän kertoo rakastavansa sinua, vaikkei tarvitsisi

Vaikka rakastaminen olisi suhteessanne itsestäänselvyys, sen kertominen ääneen on tärkeätä. Rakkaus määritellään usein teoin. Kannattaa kysyä itseltään, saako mies tuntemaan sinut rakastetuksi. Mies, joka arvostaa naistaan, ei ole itsekäs tai itsekeskeinen.

13) Hän antaa sinulle isomman puolikkaan

Naista arvostava mies nauttii muun muassa siitä, että saa antaa naiselle kahdesta leivästä sen paremman näköisen tai kahdesta suklaakakun palasesta sen isomman. Mies on valmiina antamaan vaatekaapista myös enemmän tilaa naiselle. Ihminen on luonnostaan vähän itsekeskeinen, ajattelee itseään ensiksi, mutta toimivassa parisuhteessa pienet epäitsekkäät teot kantavat pitkälle.

14) Hän saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi

Mies on valmiina tukemaan sinua ja suojelemaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Tunnet sisimmässäsi, että mies on valmiina vaikka vaarantamaan oman henkensä sinun vuoksesi.

15) Hän pitää lupauksensa

Miehen ei välttämättä tarvitse tehdä miljoonia lupauksia, mutta kun hän lupaa jotain, hän pitää sen aina. Hän tietää, että sinä luotat hänen, joten hän ei halua tuottaa pettymystä.

16) Hän saa sinut tuntemaan itsesi naiseksi

Saatat olla kumppanisi paras ystävä, työkaveri, luottamushenkilö, neuvoja ja se parempi puolisko, mutta ensisijaisesti olet nainen. Hänen naisensa. Hän haluaa, että tunnet olosi naiseksi, jota arvostetaan, joka on seksikäs ja joka tietää, että häntä rakastetaan.

Lähde: Elite Daily


Lue myös: Vanhempien seksielämän salat selvitettiin tutkimuksessa. Mitä rakkauselämän ylläpito vaatii ihmiseltä?

Kilpailut

Uusimmat