Neljänsuoralta uusi albumi elokuussa - kuuntele Kaksi kauneinta -single

29.06.2015 14:51 - Anna Hopi

Uudistuminen jännitti ja pelottikin Neljänsuoran nokkamiestä Antti Ketosta.

Supersuositun iskelmäbändin Neljänsuoran uusi albumi Juhlat julkaistaan perjantaina 14. elokuuta. Levyn ovat tuottaneet Petri Munck, Petri Somer ja Emma-palkittu Matti Mikkola. Ensimmäistä kertaa Neljänsuoran albumilla biisinkirjoittajina ovat mm. Jaakko Salovaara, Kyösti Salokorpi ja Stig. Levyn äänimaiseman viimeisteli miksauksellaan Eppu Kosonen.

Esimakua tulevalta levyltä on antanut mahtipontinen stadioniskelmä Kaksi kauneinta, joka on soinut kevään ja kesän mittaan ahkerasti radioissa.

- Tuottajaherrat piiskasivat bändiämme studiossa entistä parempiin saavutuksiin. Välillä meinasin heittää hanskat tiskiin ja painua maan alle, ja vielä viimeisestä studiosessioista kotiin ajellessani mietin, että mitenköhän suoriuduin, kertoi solisti Antti Ketonen.

- Lopputuloksen kuultuani olin kuitenkin erittäin tyytyväinen: uudella albumilla kuullaan päivitettyä Neljänsuoraa, mutta mukana on myös jotain tuttua. Kappaleissa lauletaan muun muassa rakkaudesta, teiniajoista ja bileistä.

Neljänsuoralla on edessä kiireinen keikkakesä. Energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä Neljänsuora on uudistanut musiikkiaan voimakkaasti. Bändi alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.

Kuuntele täältä Kaksi kauneinta -kappale, joka nousi viime viikolla Iskelmän listan toiselle sijalle.

 

Kilpailut

Uusimmat