Oliverin uusi kappale kertoo ihmisen epätäydellisyydestä

16.09.2015 12:00 - Anna Hopi

Toisaalta kukapa meistä -kappaleessa omaan itseen suhtaudutaan myötätuntoisesti.

Toisaalta kukapa meistä -kappale julkaistaan tänään 16. syyskuuta. Yhtyeen solisti Jari Väyliö kertoi laulun saaneen alkunsa eräänä heinäkuun kuumana yönä.

- Toukokuussa oli jo ajatus, kun Kaduilla puhutaan oli julkaistu, että täytyy tehdä syksyksi uusi biisi. Olimme Tammerkosken sillalla heinäkuun ensimmäisenä päivänä Egotripin kanssa. Olin kotona sen jälkeen muutaman päivän yksin. Kolmantena päivänä alkoi keskellä yötä tulla ääniä kitarasta. Tiesin, että tämä on se biisi, kertoi Väyliö Iskelmälle.

- Sitä ruvettiin työstämään ja elokuussa mentiin studioon. Tämä on sellainen armahdus omalle epätäydellisyydelle - sellainen, että toisaalta kukapa meistä?

Yhtyeen jäsenet elävät vähän yli kolmekymppisen ihmisen perhearkea rockelämän ohella. Riittämättömyyden tunne on miesten mukaan heille tuttu tunne, joten kappale kolahtaa itselle.

- On tärkeää ymmärtää, ettei oma tilanne ei ole spesiaali. Tämä on aika tavallista, että tasapainotellaan perheen ja työn välillä. Se on rauhoittavakin tunne. Ei kukaan muukaan reilu kolmekymppinen ei nuku kovin hyvin. Me selviydytään. Siltikään oman lapsen kanssa vietetylle ajalle ei ole hintaa.

Kuuntele kappale täältä.

Kilpailut

Uusimmat