Olli Lindholmin yllättävä ystävyys: "Antti Tuisku hyppäsi kaulaan"

16.05.2016 08:52 - Anna Hopi

Tuiskun kädenjälkeä nähdään Yön tulevalla uudella levyllä Puolet taivaasta, puolet helvetistä.  

20. toukokuuta julkaistavalla levyllä tullaan kuulemaan kappale Sinun verran kevyempi, joka on albumin päätösraita. Olli Lindholmin mukaan kappaletta on ollut tekstittämässä poptähti Antti Tuisku JonnaEmilian ja Eija Hinkkalan kanssa. Yhteistyön aikana Tuiskusta ja Lindholmista tuli ystävät.

- Olin häneen yhteydessä ja päätimme tehdä kappaleen. Hän yritti tehdä siihen vielä vuodenvaihteessa tekstiä, mutta hän oli jo lähdössä lomamatkalle. Hän on todella kohtelias ja pyysi anteeksi, että hän ei selviydy tästä. Hän teki hotellihuoneessa vielä yhden version, kertoo Yö-keulakuva.

- Vastailin hänelle isällisesti, että "nyt loppui sun paineiden otto tästä asiasta. Me saadaan tämä tehtyä ja että olet antanut itsestäsi niin paljon Suomen kansalle, sulle kuuluu loma." Se sulautti meidän välit niin, että kun olimme Emma Gaalassa, ja Antti käveli käytävällä vastaan, niin hän hyppäsi mun kaulaan. Se oli niin vilpitön reaktio, koska hän oli kuullut biisin livenä ja oli todella onnellinen, että sai olla siinä mukana.

Yön levy julkaistaan 20. toukokuuta. Albumilta on jo tullut julki kappaleet Minne tuulet vie ja Erakko. Kuuntele alta jälkimmäinen kappale.

Kilpailut

Uusimmat