Onko Kauniit ja Uhkarohkeat kevään kuumin uutuus? Kuuntele debyyttisingle täältä

03.02.2016 13:46 - Anna Hopi

Kuningatar-single on kiinnostavan bändiuutuuden ensisingle.

Viisijäseninen Kauniit & Uhkarohkeat on helsinkiläis-jyväskyläläinen bändi, joka esittää suomenkielistä kansainvälisen tason laulumelodiavetoista poprockia. Kappaleiden tuoreet sovitukset ja positiivinen vire erottuvat edukseen. Keskiviikkona 3.2. julkaistu Kuningatar-debyyttisingle on yhtyeen säveltämä ja sanoittama ja kappaleen on tuottanut Hank Solo ja Jonas W. Karlsson.

Kauniit & Uhkarohkeat yhdistelee taitavasti perinteisiä bändi-instrumentteja sekä raikkaita elektronisia elementtejä. Solisti Eetu Kalavaisen koukuttavista laulusuorituksista löytyy syvyyttä ja tunteita herättävää tulkintaa. Bändin tuotanto pitää sisällään niin festivaaleille sopivia anthemeita, herkkiä rakkauslauluja kuin rankempiakin aiheita käsitteleviä biisejä. Yhtyeen yhdessä kirjoittamat biisit sovitetaan bändin maailmaan istuvaan muotoon Hank Solon ja Jonas W. Karlssonin kanssa. 

Kauniit & Uhkarohkeat sai alkunsa syksyllä 2014, kun pitkäaikaiset ystävykset päätyivät monen mutkan kautta samalle studiolle. Siellä syntyivät yhden  viikonlopun aikana bändin ensimmäiset kappaleet. Jäsenet ovat täyttäneet keikkapaikkoja yhdessä ja erikseen jo toistakymmentä vuotta ja kartuttaneet esiintymiskokemusta muun muassa Home Junior ja Frankie Say Relax -yhtyeissä. Kauniit & Uhkarohkeat solmi levytyssopimuksen Warner Music Finlandin kanssa loppuvuodesta 2015.

 

Kilpailut

Uusimmat