Onko suhteenne laimentunut? 7 tapaa luoda yhteys kumppaniin

30.10.2014 08:12 - Anna Hopi

Parisuhde vaatii työtä ja huomiota. Monesti voit yksinkertaisilla asioilla lisätä läheisyyttä välillenne.

Parisuhde vaatii hellää hoivaa voidakseen kehittyä ja pysyä kasassa. Sen vuoksi jokaisen kannattaa kiinnittää huomiota omiin tekoihinsa, ainakin jos haluaa suhteen kestävän. Pienillä asioilla kun on suunnattoman suuri vaikutus siihen, millainen suhde on. Millaiset seikat sitten lujittavat suhdetta?

1. Yhdessä touhutut jutut, kuten lenkkeily tai elokuvien katseleminen. Tämän lisäksi on hyvä muistaa ottaa myös omaa aikaa.

2. Arvostuksen osoittaminen kumppania kohtaan on suunnattoman tärkeää. Muista siis käyttää sanoja kiitos ja anteeksi aina kun se on tarpeellista.

3. Kun oma rakas on stressaantunut tai huonolla tuulella, anna hänelle tilaa. Vaikka hänen käyttöksensä saattaisi ärsyttää, ei kannata heittää lisää vettä myllyyn. Sen sijaan voit antaa lämpöisen halauksen, jolla kerrot välittäväsi.

4. Romantiikkaa ei saa unohtaa pitkässäkään suhteessa. Pienet teot eivät vaadi paljoa, mutta kertovat tärkeimmän.

5. On tärkeää antaa rakkaan olla sellainen kuin hän on. Toisen muuttaminen on pahinta mitä voi tehdä.

6. Ongelmat ja ristiriidat tulee aina ratkaista yhdessä. On myös todella väärin päättää yksin asioista, jotka koskettavat molempia.

7. Pienet hellyydenosoitukset kesken päivän lujittavat suhdetta ja saavat kumppanin tuntemaan itsensä rakastetuksi ja halutuksi.

Lähde: Lovepanky



Perheenisä kertoi tyttärelleen liikuttavat suhdeneuvonsa, jotka saavat silmät kyyneltymään ilosta. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat