Opeta kumppanillesi uusi taito - 6 tapaa lisätä läheisyyttä parisuhteeseen

29.07.2015 12:00 - Emma Ylistalo

Läheisyys on tärkeä osa suhdetta, jota tulee myös huomioida.

Varsinkin pitkässä parisuhteessa läheisyys saattaa helposti unohtua. Se ei kuitenkaan aina vaadi lemmenleikkejä, vaan sitä on helppo tuoda suhteeseen monin tavoin. Lue alta kuusi ohjetta, joilla lisäät läheisyyttä kumppanisi kanssa.

1. Sammuttakaa puhelimenne

Intiimein asia, jota voit kumppanisi kanssa tällä sosiaalisen median aikakaudella tehdä, on puhelinten sulkeminen ja toiseen keskittyminen. Katsomalla toisianne silmiin puhelimen tuijottamisen sijasta, viestitätte toisillenne, että toinen on tärkeintä elämässäsi.

2. Keskustelkaa enemmän

Vaikka kuvittelet tuntevasi toisen läpikotaisin, kannatta silti välillä keskustella muustakin kuin päivän kuulumisista. Keskustelkaa vaikka siitä, mistä inspiroidutte elämässänne tällä hetkellä tai mihin käyttäisitte lottovoiton. Toisesta voi oppia vielä pitkänkin yhdessäolon jälkeen uusia asioita.

3. Hierokaa toisianne

Koska olet viimeksi tarjoutunut hieromaan kumppanisi hartioita? Nyt voisi olla aika osoittaa välittämisensä ja hoitaa suhdettanne,

4. Välittäkää pienistä asioista

Voimme näyttää jokaisena tavallisena päivänä, kuinka paljon välitämme toisesta. Muistele millaisista kukista kumppanisi pitää ja osta niitä hänelle. Tai mieti miten hän juo aamukahvinsa ja tarjoile se hänelle vuoteeseen.

5. Opettakaa toisillenne jotain

Meillä kaikilla on omat ainutlaatuiset taitomme. Jaa omasi kumppanisi kanssa. Sillä ei ole väliä liittyykö taitosi kokkaukseen vai soittamiseen, mutta se, että teette yhdessä lähentää teitä entisestään.

6. Kuntoilkaa yhdessä

Vielä yhteistä tekemistä yhdistävämpää pariskunnalle on yhteinen maali. Mikään ei tuo sinua läheisemmäksi kumppanisi kanssa, kuin yhteinen tavoite, jota kohti teette töitä.

 

Lähde: Glamour

Tietyistä asioista luopuminen tekee parisuhteesta paremman. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat