Pikkutytön koskettava kirje päätyi kuningattarelle: "Lopettakaa ampuminen"

24.11.2015 13:28 - Mika Parikka

7-vuotias tyttö otti omin sanoin kantaa Pariisin tilanteeseen. Nyt kirje on lähetetty itse kuningatar Elisabetille.

Ison-Britannian Doverista kotoisin oleva 7-vuotias Isabel Devren hämmentyi Pariisista kantautuneista uutisista. Tyttö oli kuullut, kun hänen vanhempansa olivat puhuneet tapahtumista, eikä hän oikein ymmärtänyt mistä oli kyse. Tyttö kuitenkin osoitti olevansa paljon kypsempi ajatusmaailmaltaan, kuin monet aikuiset.

Tyttö ilmoitti äidilleen kirjoittavansa kirjeen itse kuningatar Elisabet II:lle. Kirje kuului seuraavasti:

"Toivoisin, että voisin olla prinsessa, sinä olet pisimpään elänyt kuningatar maailmassa, rakastan sinua, ole kiltti ja laita pahat miehet ja naiset lopettamaan ihmisten ampuminen. Kun minä olen jonkun kanssa eri mieltä, etsin jonkun toisen kenen kanssa jutella. Ehkä heidän pitäisi tehdä samoin."

Isabelin äidin mukaan me kaikki voisimme oppia paljon tytön kirjeestä.

- Olen itse sitä mieltä, että se on inspiroiva. 7-vuotias tyttö pystyy näkemään asiat kulmasta, josta muut ihmiset eivät. Hän vain kertoi kirjoittavansa kuningattarelle, ja tuli tuon kirjeen kanssa takaisin, tytön äiti Mel Devren sanoo. 

Äiti on vaikuttunut kirjeestä, ja kertoi lähettävänsä sen pikimmiten kuningattarelle. Nähtäväksi jää, saako Isabel vastausta kirjeeseensä. Tärkeintä on kuitenkin se, että sen sanoma leviää netissä, sillä me kaikki voimme oppia siitä jotain tärkeää. 

Katso kuva alkuperäisetä kirjeestä täältä

 

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat