Minä vuodenaikana olet syntynyt? Tuore tutkimus paljastaa persoonallisuutesi

21.10.2014 20:48 - Anna Hopi

Oletko kesän lapsi vai kuulutko kenties niihin, jotka ovat tulleet maailmaan talven pimeinä tunteina? Tutkimuksen mukaan vuodenaika, jolloin olet syntynyt, vaikuttaa enemmän luonteeseesi kuin arvaatkaan.

Tuore tutkimus selvitti 400 ihmisen luonteenpiirteitä, käyttäytymis- ja tunnemalleja sekä syntymäajankohtia. Tutkimuksessa kävikin ilmi, että vuodenaika, jona ihminen oli syntynyt näkyi koenehkilöiden luonteissa. Tutkijat eivät kuitenkaan osaa erityisemmin selittää syntymävuodenajan vaikutusta, mutta erään teorian mukaan vuodenajat vaikuttavat tiettyihin aivojen kemikaaleihin.


Jos olet syntynyt kesällä

Olet talvella syntyneitä todennäköisemmin nopea muuttamaan mieltäsi ja mielialasi voivat vaihella nopeasti iloisesta surulliseen. Saatat ilostua nopeasti, mutta hetkessä tuntea mielipahaa.


Jos olet syntynyt keväällä

Olet todennäköisesti erittäin positiivinen. Olet luottavainen ja optimistinen ja se näkyy myös rakkauselämässäsi. Et myöskään viihdy apaattisten ihmisten seurassa.


Jos olet syntynyt talvella

Olet muina vuodenaikoina syntyneitä lempeämpi ja kärsivällisempi. Kärsivällisyytesi ei horju huutavien lasten kanssa tai liikenneruuhkissa.


Jos olet syntynyt syksyllä

Talvella syntyneisiin koehenkilöihin verrattuna, syksyllä syntyneet masentuvat pienemmällä todennäköisyydellä. Toivut nopeasti eroista ja sydänsuruista ja pystyt käsittelemään surut nopeammin.

Lähde: Cosmopolitan


Kerroimme äskettäin upeista kuvista, joihin on ikuistettu syksyn väriloistoa. Ei tarvitse ihmetellä, miksi syksy on monen lempivuodenaika! Katso otokset täältä.

Kilpailut

Uusimmat