Robin vieraili Elastisen levyllä: "Ollaan molemmat ujoja"

24.04.2015 14:04 - Anna Hopi

Tähtilaulaja Robinia kuullaan Elastisen tuoreella Iso kuva -levyllä Vahva-kappaleessa.

Kappaleessa Elastinen räppää nuorelle itselleen rohkaisevia sanoja, ja Robin laulaa kertosäkeet.

- Se oli hauska, kun mentiin Rähinän studiolle ja Elastinen oli siellä napeissa, meikäläinen vaan loilotti kappaleen läpi. Mietittiin, että millaista intonaatiota tuohon kappaleeseen pitää tuoda. Kappale kertoo siitä, että vaikka on ujo, niin ei tarvitse lannistua. Yleensä ujous tuo sen, että kuuntelee muita ja salaa opettelee jotain asiaa, kertoi Robin.

- Monesti siinä käy niin, että sitten onkin todella hyvä siinä asiassa, mitä itse ujouspäissään on opetellut kotonaan. Elastisen kohdalla se oli se, että jätkä pysyi nuotissa ja räpit luonnistui, niin siitä tuli hänen ammattinsa. Mun kohdalla se on se, että olen pienestä pitäen tykännyt laulaa ja soittaa kitaraa.

Ujous on tähdille yhteistä

- Me ollaan Elastisen kanssa molemmat todella ujoja. Mulla on vieläkin se, etten välillä saa tilanteissa suutani auki. Mietin paljon, mitä sanon. Keikalla se on eri asia, kun puhuu mitä sylki suuhun tuo. Olen enemmän sellainen pohdiskelija ihmisenä.

- Huomaa sitä, että kun tekee itse musaa, että isossa kaveriporukassa en olekaan se, joka on paljon esillä. Jättäydyn vähän hiljaiseksi, ja mulla on usein puhelin kädessä. Kaverien jutuista saa hyviä idiksiä kappaleisiin. Välillä on tärkeää olla hiljaa ja kuunnella toisten tarinoita. Siitä saa hyvin myös omiin juttuihin inspiraatiota.

Tähtien välillä vallitsee lämmin yhteisymmärrys. Elastinen kertoi Iskelmän haastattelussa haluavansa auttaa teinitähti Robinia kaikin tavoin urallaan eteenpäin.

- Vau, se on hienoa kuulla - ja yhtäläisyyksiä löytyy. Elastinen kertoi, että hän on ollut nuorempana ollut kaveripiirissä vähän vähemmän esillä. Biisissäkin sen kuulee siinä, että "kun koulun jengeillä pelattiin, sut viimeisenä valittiin"... Samalla lailla olen itsekin ollut porukan - jos en ujoin, niin ainakin toiseksi ujoin tyyppi, kertasi Robin.

- Olen diggaillut Elastisen meininkiä alusta asti. Rähinä Records perustettiin silloin, kun mä synnyin. Mulla on jotain videoita olemassa, kun olen viisivuotias ja fiilistelen Elastisen vanhaa biisiä. Meillä on siinäkin suhteessa pitkä historia.

Kilpailut

Uusimmat