Saara Aalto duetoi Hartwall Areenalla Andrea Bocellin kanssa

04.12.2014 08:29 - Anna Hopi

Helsingin Hartwall Areenalla nähdään 25. tammikuuta huikea kaksikko - suomalainen laulajatar Saara Aalto ja maailmankuulu tenori Andrea Bocelli.

Tammikuinen esiintyminen Andrea Bocellin kanssa kertoo Saara Aallon monipuolisesta kielitaidosta ja kyvyistä laulajana. Aiemmin laulajatar on esiintynyt yhdessä muun muassa José Carrerasin ja Robert Wellsin kanssa. Tunnettuja kotimaisia duettokumppaneita ovat Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo sekä halllitseva tangokuningas Teemu Roivainen.

- Katselin Andrea Bocellin live-esiintymisiä netistä viime keväänä ja toivoin, että ehkäpä pääsisin joskus laulamaan hänen kanssaan, kuten monet ihailemani naisartistit ovat päässeet. Kun sain kutsun Bocellin konsertin naissolistiksi, oli vaikea uskoa, että tämä on totta ja tapahtuu todella! Kommentoi Saara Aalto.

- Tuntuu myös hyvältä, että ole pitänyt oman linjani musiikin tekemisessä, minkä ansiosta tämä konsertti on nyt mahdollinen. Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta, että saan tästä energiaa koko loppuvuodeksi.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen esiintyvät yhteisellä Joulun Enkelit -kiertueella joulukuussa. Duettojen lisäksi Teemu ja Saara esittävät konserteissa soolonumeroita sekä yhteiskappaleita paikallisten lapsi- ja nuorisokuorojen kanssa.

Joulun Enkelit -konsertit esitetään joulukuussa Kaarinan kirkossa Turussa 4.12., Pyhän Kolminaisuuden kirkossa Kempeleessä 10.12., Haukiputaan kirkossa Haukiputaalla 11.12. sekä Joutjärven kirkossa Lahdessa 16.12. Jokaisessa konsertissa on mukana paikallinen lapsikuoro.

 

 

Kilpailut

Uusimmat