Saara Aalto tyttöystävästään: "Rakkaus syttyi ystävyyden kautta"

08.05.2015 10:37 - Anna Hopi

Saara Aalto muistelee ajatelleensa jo nuorena, ettei rakastuminen ole sukupuolesta kiinni. Nyt hän on ollut alle vuoden suhteessa naisen kanssa.

Laulajatar kertoi asiasta Facebook-päivityksessään syntymäpäivänään.

- Oli synttärit ja oli sellainen fiilis, että haluan 28-vuotiaana olla onnellinen ja avoin elämästäni. Sitä oli miettinyt ja prosessoinut sen verran, että halusi sen siinä tehdä, kommentoi Saara Aalto Iskelmälle.

- Aivan tosi ihania palautteita on tullut. Oli ylläri, että ihmiset ottivat sen niin mahtavasti vastaan, he tykkäsivät uutisesta. Sitä mietti, että tulee niitä negatiivisia kommentteja, mutta olen nähnyt ehkä kaksi sellaista. Mietin, että vähän täällä Suomessa on asiat menneet eteenpäin. Esikuvia tarvitaan. Että nuoret ja vanhat, jotka pelkäävät tulla esiin, näkevät mun tapauksen kautta, ettei ole mitään pelättävää.

Tähdelle uusi suhde on tuonut elämään paljon rauhaa ja levollisuutta.

- Ollaan tunnettu pidempään, rakkaus syttyi ystävyyden kautta. Jos mietin elämää taaksepäin, niin olen ajatellut aina, että ihmiset on ihania, ja ei sukupuolella ole mitään väliä. Nuorempana ei ollut mitään esikuvia, niin se ei ollut pinnassa. Olin onnellisessa parisuhteessa Teemun kanssa. Mutta en ole koskaan nähnyt, että rakkaus riippuisi sukupuolesta.

Aalto kertoi, että entinen kumppani Teemu Roivanen on hyväksynyt suhteen ja tukenut koko ajan rinnalla.

- Hänen kanssaan voi puhua mistä tahansa. Hän on niin superrakastava ihminen, että on aina ollut tukena.

Aalto kertoo olevansa rakkaudessa lempeä ja ymmärtäväinen.

- Tykkään läheisyydestä paljon, ja kehua toista ja puhua kivasti.Teen sitä paljon kavereillekin, oon sellainen halipusi-tyyppi. Tykkään silitellä. Tietenkin ne piirteet korostuvat parisuhteessa. Olen rauhallinen, nauravainen ja höpsö.

Tähti korostaa haastattelussa sitä viisautta ja voimaa, jonka uusi ihminen voi tuoda elämään.

- On hämmästyttävää tutustua uuteen ihmiseen, miten paljon hän voi sulle opettaa elämänviisautta. Olen saanut rauhaa, en ole ollenkaan sellainen stressaantunut nykyään. Hän opettaa minulle armollisuutta, hyvää oloa ja vieläkin positiivisempaa otetta elämään, vaikka olenkin peruspositiivinen. Hän on opettanut minut arvostamaan myös luontoa ja sellaisia asioita, joita omassa elämässä ja uralla työntää taka-alalle. Vaikka se, että lähtee rauhassa kävelylle. Nyt sellaisia asioita arvostaa, joita ei aikaisemmin ole osannut arvostaa.

Kilpailut

Uusimmat