Seitsemän "syntiä", joilla mies karkottaa naisen luotaan

05.05.2016 14:38 -

Miehen on syytä pitää huolta esimerkiksi hygieniastaan, jos hän haluaa säilyttää naisen mielenkiinnon itseään kohtaan.

Naiset saa yleensä ärsyyntymään huonolla käytöksellä ja ylimielisyydellä. Myös vetelehtiminen ja aikaansaamattomuus ovat piireitä, joilla ei välttämällä herätetä ihastusta vastakkaisessa sukupuolessa.

Naisellinen nipotus pienistä asioista saattaa vaikuttaa pilkun viilaamiselta, mutta hameväelle näillä asioilla on suuri merkitys. Lue alta muutama pieni, mutta merkittävä seikka, joiden suhteen miehen pitäisi olla tarkkana:

1. Huono hygienia

Hielle haiseva kumppani sammuttaa liekin jo ennen kuin se on edes syttynyt. Naiset ymmärtävät, ettet tuoksu kukkasille urheilusuorituksen jälkeen, mutta ravintolaillalliselle kannattaa siistiytyä. Naiset rakastavat suihkunraikkaita miehiä!

2. Pahanhajuinen hengitys

Jos hengityksesi saa hänet miltei pyörtymään, on aika ottaa järeämmät aseet käyttöön suuhygieniassa. Huolehdi hampaiden päivittäisestä pesusta ja käytä suuvettä. Pastilli ei ole myöskään pahitteeksi.

3. Hajuvesiyliannostus

Älä käsitä väärin, sillä naiset rakastavat hyviä aromeita, varsinkin kun ne lähtevät omasta miehestä. Hajuveden liiallinen lutraaminen saa kuitenkin lähellä olevat ihmiset pidättämään hengitystään, sillä tuot mukanasi kokonaisen hajuvesipilven. Maltillinen hajusteiden käyttö siis riittää, sillä tarkoituksesi ei ole olla tukahduttavan tuoksuva.

4. Huonosti huolehdittu karvoitus

Toimenpiteisiin kannattaa ryhtyä, jos selkä- tai rintakarvoituksesi alkaa riistäytymään käsistä niin, ettei paljasta ihokaistaletta näy enää juuri ollenkaan. Myös nenä- ja korvakarvoitus kannattaa pitää siisteinä. Sama juttu koskee tietysti myös hiuksia, jotka on syytä siistiä tasaisin väliajoin parturin penkissä.

5. Huonot tavat

Rivoilulla ja vessahuumorilla on omat paikkansa, mutta jatkuva huonon huumorin viljely voi tehdä ympärillä olevien olon epämukavaksi.

6. Rumat tatuoinnit

Upeakroppaiset ja tatuoidut miehet ovat tänä päivänä naisten mieleen, mutta suttuiset tuhrut näyttävät iholla vain rumalta. Mieti siis tarkkaan, kenellä leimasi otat.

7. Likaiset ja huonosti hoidetut kynnet

Kumppanin kanssa kuljetaan usein käsi kädessä, joten siisteistä kynsistä on syytä pitää huolta. Pidä siis kynnenaluset puhtaana ja muista käyttää kynsisaksia.

Lähde: Familyshare

 

Mitkä asiat kertovat, että nainen on kiinnostunut sinusta? Lue juttu tästä.

Kilpailut

Uusimmat