Seksikkään kesäkappaleen julkaissut Laura Voutilainen: Kesäheilalta ei saa loppua kunto kesken!

12.05.2016 09:19 - Anna Hopi

Miks ei -kappale on tähden mukaan heittäytymisbiisi.

- Kappaletta on ollut hauska tehdä. Se on ollut raikas ja kesäinen. Tuntuu, että kappale sopii hyvin tähän hetken. Biisi on aika suoraa puhetta, eikä paljon jätä arvailujen varaan, vinkkaa Lauera Voutilainen.

Miks ei -kappale on syntynyt Pekka Ruuskan ja laajan tiimin kanssa. Voutilainen on tuntenut miehen jo pitkän aikaa. Ruuska oli kuullut hauskan kappaleen nahkatakkikaupassa Amerikassa ja äänitti sitä puhelimeensa. Melodiasta lähdettiin rakentamaan kappaletta Suvi Vainion tekstillä.

Tulossa on Voutilaisen mukaan levyllinen kepeitä lauluja, mutta myös mietteliäitäkin kappaleita.

- Olet mulle enemmän on mietteliäs kappale, ja sellaisia herkkiä pohdintoja on tulossa lisääkin. Paletti on aika valmis. Ehkä voisi tehdä vielä pari biisiä lisää, jotta voisi valita mitä jättää ulos ja mitä otetan levylle. Albumi tulee ulos lokakuussa.

"Kesä ei tule ilman keikkoja"

Laura odottaa tulevassa kesässä eniten keikkailua, vaikka puutarhassa puuhastelu bikineissä on myös tähden mieleen. Hänen mukaansa kesä ei tule ilman keikkoja.

- Iskelmäfestaritkin ovat sellaiset, jossa on järvi lähellä. Saatan pulahtaa keikkahikisenä suoraan jorpakkoon. Juuri ehtii keikka vaatteet heittää pois ja sitten uimaan. Siinä yhdistyy kesäkeikkailun parhaat asiat, kertoo nainen.

- Lavashow syntyy usein lennosta ja noudatan paljon päähänpistoja. Katson energiaa ja tunnelmaa yleisön kanssa. En tee show-spektaakkeleja, vaan pyrin enemmän tulkitsemaan kappaleita. Jalkaa ei ole nosteltu korvaa kohti niin paljon viime aikoina!

"Kesäkollilla täytyy olla pilke silmäkulmassa"

Millaisia asioita kuuluu Voutilaisen keikkaraideriin?

- Se on aika perusjuttua... vesipiste, peili, vessa, vettä, että saa juoda. Jotain virvokkeita ja ruokaa, jos joudumme olemaan pidemmän aikaa hollilla. Ruokaa pitää saada säännöllisesti. Jos en saa neljän tunnin välein jotain suupalaa, otsa alkaa rypistyä. Jotain juomia on tietenkin myös - bändin pojille.

Nainen suostui kertomaan Iskelmälle myös, millainen olisi hänen unelmien kesäkollinsa.

- Kyllähän se tuossa Miks ei -biisissäkin on, että pitää olla pilke silmäkulmassa. Ihan tuulitunneli ei kannata kuitenkaan olla. On kiva keskustella asioista ja pitää hauskaa. Ei ole pahitteeksi, jos olisi urheilullinen ihminen, ettei lopu kunto kesken! Vinkkaa laulaja.

Kuuntele Miks ei -kappale alta.

Kilpailut

Uusimmat