Sinun vuorosi loistaa on Vuoden iskelmä 2015!

12.02.2016 21:30 - Anna Hopi

Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa on vuoden rakastetuin kappale.

Sinun vuorosi loistaa -kappale lähti Juha Tapion ajatuksesta luoda kohottava kappale, joka nostaa kaikkia kuulijoita. Mies julkaisi kappaleen 14. elokuuta, jolloin julkaistiin myös kappaleen kesäisessä Turussa kuvattu musiikkivideo, jossa esiintyy Michael Monroe.

Kappale on Juha Tapion oma sävellyt ja sanoitus. Biisillä oman vivahteensa tuo kappaleella vieraileva Monroe, jonka Clarence Clemmons -henkinen saksofonisoolo yllättää ja tuo lauluun katurockin rosoa. Sinun vuorosi loistaa -kappale on taattua Juha Tapio laatua ja fanit ovat ottaneet laulun ómakseen niin radiosoitossa kuin keikoilla.

Sinun vuorosi loistaa -kappale on ollut Iskelmän listalla 63 viikkoa ja niistä listakärjessä 53 viikkoa.

Juha Tapio on uransa aikana palkittu Iskelmä Gaalassa kuusi kertaa. Tänä vuonna mies pokkasi Vuoden miesartistin ja Vuoden albumin palkinnot. Vuoden iskelmän palkinto tekee hänestä kaikkien aikojen palkintorohmun yhdeksällä pystillään. Mies on myös tämän vuoden gaalakuningas.

Juha Tapion kuulutti lavalle Pirkka-Pekka Petelius, joka viihdytti kansaa jutuillaan.

- Tämä on arvokas tilaisuus. Mietin, että kun ikää tulee, aion ikääntyä arvokkaasti, mutta tähän mennessä kaikki on mennyt irvokkaasti. Olen siitä helkkarin ylpeä, mies kommentoi yleisölle.

Tapio intoutui tanssimaan lavalla Peteliuksen kanssa.

- Tämäkin vielä! Vitsit sentään! Kaikki oleellinen on jo sanottu. Joskus laulu voi olla kiinni yhdestä sanasta. Tässä laulussa mietin pitkään, pitääkö sanoa kappaleessa ilosi soi vai laulusi soi. Kiistelimme asiasta Pekka Ruuskan kanssa. Laitoin ne molemmat kappaleeseen, koska en osannut päättää. Kaikesta päätellen se ei ollut yhdestä sanasta kiinni, kommentoi mies.

- Kotona kuunnellaan radiota. Raija ja pojat, suuri kiitos.

Katso alta Sinun vuorosi loistaa -kappaleen musiikkivideo, jonka on ohjannut rockkuvaaja Ville Juurikkala.

 

Kilpailut

Uusimmat