Sinusta kannattaa pitää kiinni! 4 tapaa, jolla kerrot sen kumppanillesi

02.10.2015 13:57 - Heli Thoren

Pienillä teoilla ja sanoilla osoitat miehellesi, että hän on saanut todellisen löydön itselleen.

Pitkässä suhteessa toista on hyvä muistuttaa silloin tällöin siitä, miten erityisen ihmisen hän on saanut rinnalleen. Sen voi tehdä hienovaraisesti niin, että samalla myös vahvistatte suhdettanne. Ohessa neljä tapaa, joilla voit muistuttaa kultaasi siitä, että sinä olet todellinen löytö.

1. Rakasta heikkouksista huolimatta

Vaikka rakkaasi on toisinaan stressaantunut ja rasittava pitkän työpäivän jälkeen, jaksat silti rakastaa häntä. Vaikka hän jättää sukat lattialle ja maitopurkin pöydälle, jaksat silti rakastaa häntä. Arjen pienissä hetkissä osoitat, kuinka pyyteettömästi hänestä välität ja suhdettanne vaalit.

2. Jatkuva tuki

Tuette molemmat toisianne elämän aallokoissa. Vaikka toisinaan teille molemmille sattuu stressaava työputki samaan aikaan, jaksatte silti vaalia toisianne hellin sanoin. Se, että molemmat tietävät, että tukeen voi luottaa tuo elämään turvaa, jota kultasi osaa takuulla arvostaa.

3. Anteeksianto

Hän saattoi unohtaa syntymäpäiväsi tai osti vahingossa kaupasta täysin muuta kuin piti, mutta nämä mokat eivät tee hänestä huonompaa ihmistä. Osaat antaa rakkaallesi anteeksi pienet ja suuremmatkin kömmähdykset ja samalla luottamus välillänne syvenee.

4. Parempi puoliso

Kultasi ajattelee, että sinä teet hänestä paremman ihmisen. Rakkautesi ja välittämisesi antaa hänellekin voimia ja halua olla ihanampi ihminen muille. Sinun seurassaan hän tuntee olonsa hyväksi, rakastavaksi ja rakastetuksi. Hän tuntee näin olevansa vähemmän ilman sinua. Ole oma ihana itsesi miehesi seurassa. Näin hän rakastaa sinua hetki hetkeltä enemmän.


Lähde: Familyshare

Kilpailut

Uusimmat