Stig: "Lavaesiintymiseni näyttää hitaalta, vaikka pääni sisällä vedän täysillä"

10.02.2016 14:27 - Emma Ylistalo

Stigiä itseään naurattaa hänen oma, hieman hidas tapansa esiintyä. Se ei ole kuitenkaan muusikon mielestä estänyt hyvää energiaa tarttumasta yleisöön.

Stig sanoo vetävänsä kaikki keikkansa yhtä täysillä, oli kysessä sitten pieni pubikeikka tai isolla lavalla vedettävä suurempi show. Muusikko kuitenkin naureskelee sille, miltä hänen energiset keikkansa näyttävät ulkopuolelle.

- Kun näen ne joskus itse uudestaan taltioinnista, niin mietin, että tältäkö se näyttää kun vedän täysillä. Olen ehkä niin kauan tehnyt tätä, että minulle on muodostunut se oma tyyli ja oman pääni sisällä vedän aina täysillä, mutta näytän aina sellaiselta vähän hitaalta siellä lavalla, Stig kertoi Iskelmälle.

Tämä ei Stigin mielestä ole kuitenkaan vaikuttanut siihen, kuinka yleisö on mukana keikoilla

- Jotenkin se on tähän saakka onnistunut säteilemään sieltä mun pään sisästä sinne yleisöönkin se energia jollain tasolla. Täysillä vedetään, vaikka se ei aina näytä siltä. Mutta se kuulostaa siltä ja tuntuu hyvältä.

Stig lupailee samanlaista vetoa myös viikon lopulla järjestettävään Iskelmägaalaan. Hänen mielestään on mahtavaa päästä esiintymään ja hän ilahtui positiivisesti siitä, että siellä on myös bändin säestämässä.


Lue myös: Stig tekee musiikkia uudella tavalla: "Albuminrakentelua ei ole meneillään"

Kilpailut

Uusimmat