Stigin uusi single on ylistys IT-nörteille - kuuntele täältä

05.02.2016 12:18 - Anna Hopi

”IT-mies on ylistyslaulu ihmisryhmälle, josta ei ole hirveästi lauluja kirjoitettu, vaikka juuri he pitkälti pitävät yhteiskunnan rattaat pyörimässä.”

Stig julkaisee uutta musiikkia 5.2. Paluu kuulijoiden tietoisuuteen tehdään tarttuvalla popbiisillä IT-mies. Edellisen singlen hienosti viitoittamaa tietä on mukava jatkaa - Roy Orbison myi platinaa ja oli viime vuoden yhdeksänneksi soitetuin kappale radioissa. Kappale on myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden Biisi – kategoriassa. Myös uusi single on Stigin ja Jaakko Salovaaran käsialaa.

- Itselläni on kosketuspintaa kappaleen aiheeseen. Olen opiskellut tovin tietoliikennetekniikkaa ja veljeni on IT-alalla. Musiikillisesti liikutaan 80-lukulaisissa tunnelmissa. Biisissä on ensimmäistä kertaa kuultavissa omaa kitaransoittoani. Olen innostunut uudestaan nuoruuden harrastuksestani ja oli mukava päästä kepittämään kunnon kitarasoolo narulle. Nyt vain pelottaa, että joudun opiskelemaan sen keikkoja varten esitettäväksi, ilman studioteknisiä apuja, kertoo mies.

Kuuntele biisi tästä.

Stigin kevään keikkakiertue starttaa Tampereella 12.2. Iskelmä Gaalassa. Kevään koko keikkalistaus täällä.

 

Kilpailut

Uusimmat