Suomalaisnaiset kiusasivat ylipainoista uimaria - silminnäkijän pysäyttävä teksti leviää netissä

20.02.2015 17:00 - Anna Hopi

Hämeenlinnalainen Hanna Jokinen todisti uintireissullaan nöyryyttävää tilannetta, ja herätti aiheesta keskustelua Facebookissa.

Hanna Jokisen kirjoittama teksti on levinnyt sosiaalisessa mediassa, sillä siinä hän nostaa esille ulkonäköpaineet ja toisten ulkonäön arvostelun. Nainen kertoi viestissään, että ylipainoinen vesijuoksija oli joutunut uimahallissa kahden keski-iän ylittäneen naishenkilön kiusaamisen kohteeksi.

"Näitte vaikeasti ylipainoisen naisen nousevan vesijuoksu-altaasta ja te päätitte ensin tuijottaa häntä leuat rintarankaa hipoen ja sitten räjähtää nauramaan. Toinen teistä vielä totesi äänekkäästi, "ei pitäsi nauraa, kaikkihan me ollaan samanlaisia". Juu ei todella pitäisi nauraa!" Kirjoitti Jokinen Facebookissa.

"Olin seurannut tätä naista ja sitä kuinka tunnollisesti ja hyvällä sykkeellä hän teki vesijuoksu treeninsä, toisin kuin te kaksi joiden aika kului rinnakkain lähinnä vain paapattessa niin että muut joutuivat väistelemään. Tiedättekö että juuri teidän kaltaistenne törppöjen takia monen isokokoisen ihmisen on ikävä esim aloittaa liikuntaharrastus jota he kipeästi tarvitsisivat. Kaikille, esim minulle itselleni, ei todellakaan ole helppoa kulkea uimapuvussa vallankaan jos tuollaiset ilkeät yksilöt nauravat ääneen."

Jokinen ihmetteli tekstissä ihmisten tarvetta nolata toisiaan. Hän lähettää myös terveisensä ylipainoiselle uimarille.

"Ja sinä ihana nainen jolle naurettiin ja joka sitkeästi vedit saman treeni-ajan juosten kuin mitä itekin. Itse ainakin olin ihan puhki. Toivottavasti sulla oli hyvä fiilis treenin jälkeen. Olet mun sankari. Treenisi oli päättäväisen ja tehokkaan näköistä, sen verran usein tultiin vastakkain että huomasin"

Päivityksellä on tähän mennessä yli 25 000 tykkäystä ja yli 3 100 jakoa.



Plussakokoinen Tess Holliday voitti arvostelijansa. 118-kiloinen perheenäiti solmi äskettäin mallisopimuksen laadukkaan firman kanssa. Lue lisää täältä ja katso, miten upea kaunotar Tess on!

Kilpailut

Uusimmat