Suomen virallinen nettiradiopalvelu on nyt Radiot.fi - oma suosikkikanavasi Iskelmä löytyy helposti!

27.10.2014 13:07 - Anna Hopi

Yleisradio ja kaupallisten radioiden kattojärjestö RadioMedia tarjoavat ilmaisen Radiot.fi-palvelun, jonka kautta suomalaiset radiokanavat ovat kuunneltavissa verkossa ja mobiilissa. Joko tutustuit?

Palvelu avattiin kesäkuussa testivaiheeseen, ja sen jälkeen sovelluksen toiminta on kehitetty kuulijapalautteen avulla. Suomen virallinen nettiradiopalvelu on viimein valmis kuluttajien käyttöön. Verkossa ja mobiilissa toimiva ilmaispalvelu sisältää radiosoittimen, jonka avulla kotimaisia radiokanavia voi kuunnella kaikkialla Suomessa.

- Palvelua on kiitetty erityisesti helppokäyttöisyydestä ja teknisestä toimivuudesta. Oma suosikkikanava löytyy helposti ja kuuluu hyvin. Se onkin ensialkuun tärkeintä, kertoi Ylen strategiapäällikkö Jari Lahti.

Tietokoneilla, Windows-, iPhone- ja Android-älypuhelimilla sekä iPad- ja Android-tableteilla toimivassa palvelussa on tällä hetkellä useita hyödyllisiä toimintoja, kuten ohjelmahakutoiminto, suosikkikanavalistaus, suosikkiohjelmien alkamisajankohdan muistutus ja alueen paikallisradioiden tunnistus.

- Vaikka Radiot.fi-palvelu on nyt valmis virallisesti lanseerattavaksi, otamme edelleen vastaan käyttäjien toiveita ja toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan. Myös erilaiset käyttöjärjestelmien päivitykset huomioidaan tulevaisuudessa, lupasi RadioMedian tutkimus- ja mediapäällikkö Riina Aho.

Radiot.fi-palvelu on tuotettu yhteistyössä suomalaisten radiokanavien kanssa. Sovelluksen toteutus on suomalaisen IT-asiantuntijatalon Reaktorin käsialaa.

Siirry Radiot.fi-palveluun tästä linkistä.

 

 

Jonne Aaronin kappaleita kuuluu Iskelmän taajuudella ja niitä voi kuunnella myös Radiot.fi-palvelusta. Tähti itse kertoi eräästä kappaleestaan meille ja paljasti miettineensä sen tekemisen aikana kuolemaa. Lue uutinen täältä.

Kilpailut

Uusimmat