Supersankarielokuva vaikutti Jarkko Aholaan yllättävällä tavalla

16.12.2014 19:15 - Senni Loikala

Teräsbetonista tutuksi tulleen laulajan, Jarkko Aholan, silmät kostuivat viimeksi yllättävää elokuvaa katsellessa, mistä hän syyttää niiskuttavaa vierustoveriaan.

Teräsbetonin solistina tutuksi tullut, nykyään AHOLA-yhtyeessä vaikuttava Jarkko Ahola imitoi hauskasti puheensa lomassa itkua. Sen saa aikaiseksi kysymys, mikä taidekokemus on viimeksi saanut hänet kyynelehtimään. Tummiin pukeutunut metallimuusikko kertoo silmiensä kostuneen hänen katsoessaan elokuussa ensi-iltansa saanutta Guardians of the Galaxy –supersankarielokuvaa.

- Siinä alussa yhden hahmon äiti kuolee ja se koskettava kohta sai vieressäni olevan ihmisen itkemään, ja sitten se tunne tarttui minuunkin. Ja leffan lopussa tuli viittaus, kun se hahmo löysi äitinsä kirjoittaman kasetin, mikä toi mieleen alkukohtauksen; se oli nerokkaasti rakennettu, Ahola sanoo.

Jos Ahola olisi katsonut samaa elokuvaa yksin, hän tuskin olisi tunteillut samalla tavalla.

- Kyllä se liittyy kollektiivisuuteen, kun istut jonkun vieressä, joka tillittää koko ajan. Sitten se tarttuu, kun yksin olisit vaan, että ”whatever”. Kyllähän ihmiset ovat empaattisia.

Katso alta traileri Guardians of the Galaxy -elokuvasta.

Seuraava artikkeli: Jarkko Ahola viettää erilaisen joulun

Kilpailut

Uusimmat