The Voice of Finland -tähti mokasi Olli Lindholmin kanssa: "Ensimmäinen ja viimeinen kerta"

26.06.2015 22:18 - Anna Hopi

The Voice of Finland -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtaneen Jani Klemolan Iskelmäfestaripäivään mahtui monenlaista yllätystä.

Vetelistä kotoisin oleva Jani Klemola oli ennen kuuluisuuteen nousemistaan  betoninvalajan poika ja töissä perheen yrityksessä Klemolan Betoni Oy:ssä. The Voice of Finland -ohjelma muutti kuitenkin kaiken, kun hän pääsi Olli Lindholmin joukkueeseen.

Kilpailussa edenneelle miehelle aukesi tie tähtiin. Mentorointi on jatkunut ohjelman jälkeenkin tiiviisti.

-Olen siitä erittäin otettu. Olen kiitollinen, ettei mentorointi loppunut Voicen finaaliin. En pyytänyt häneltä mitään. Hän näki tarpeelliseksi viedä tätä juttua eteenpäin. Meillä on hyvin pullat uunissa Ollin kanssa, kertoi Klemola.

- Toivon levyntekoa ja katsotaan, mitä tuleman pitää. Voice oli hyvä ponnahduslauta minulle - kuin sata jänestä. Kovin työnteko alkoi nyt, ja sitä pitää jaksaa. Me kyllä se jaksetaan.

"Olen Ollin oppipoika"

Lindholm esiintyi Yö-yhtyeen kanssa Iskelmäfestivaaleilla ja hän kutsui Jani Klemolan kanssaan lavalle kolmen biisin ajaksi. Sitä ennen kaksikon piti kuitenkin treffata samana päivänä huoltoasemalla. Juttu ei mennyt kuten Strömsössä, niinkuin välillä matkamiehelle käy.

- Harmittaa, kun sovittiin treffit 17.30 Patalahden Teboililla. Myöhästyin kuusi ja puoli minuuttia. Se on pahin virhe, mitä Ollin kanssa kannattaa tehdä. Mun oli aivan turha sanella siihen mitään selityksiä. Kello oli pysähtynyt ja olin Hirvaskankaalla kahvilla vartin liikaa. Se oli sitten siinä.Tämä oli mun ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun myöhästyn siten.

- Seitsemän minuuttia, huokaa Klemola kehuu sitten vuolaasti Lindholmin mentorointikykyjä.

- Oppipoika olen. Hän sanoo aina mitä ajattelee. Ei kiertele tai kaartele. Hän pistää pisteen iin päälle. Kun kuuntelee, mitä Olli sanoo, kaikki menee hyvin.

"Yhteisveto oli urani hienoin hetki"

Mentorin ja mentoroitavan yhteinen hetki lavalla oli Yön keikan kohokohta monelle.

- Sanoin tuossa radiohaastattelussa jo, että se oli tämänhetkisen uran hienoin hetki. Hittiä hitin perään. Kolme biisiä, mitkä valitiin, oli rautaa tänään! Ajattelin viikolla, että kolme biisiä on tosi lyhyt aika, mutta se tuntui lavalla puolelta tunnilta.

- Oli kivaa päästä maistelemaan tätä ammattia. Sakkia oli ihan törkeästi. Huikea fiilis, kun porukka huutaa sun nimeä.

Kilpailut

Uusimmat