Tosirakkauden löytämiseen ei ole kuin yksi tie - tuttu ehkä myös sinulle?

02.10.2015 13:54 - Senni Loikala

Ihmiset oppivat parhaiten vastoinkäymisten ja virheiden kautta.

Tämä on loistava uutinen kaikille niille, jotka löytävät itsensä kerta toisensa jälkeen väärien ihmisten kainalosta. Jotkut näistä kumppaneista ovat todella vääriä, ja joissain ei ole välttämättä mitään vikaa - he eivät vain ole sinulle oikeita ihmisiä.

Sinun pitääkin nyt ymmärtää, että väärien ihmisten kanssa oleminen ei ole välttämättä huono juttu: se voi olla oikeasti lyhyin tie elämäsi rakkauden kohtaamiseen.

Ihmiset eivät tiedä mitä he etsivät, mutta he tietävät mitä he eivät ainakaan etsi

Kun deittailet tarpeeksi monia sinulle täysin vääriä ihmisiä, kerrytät samalla itsellesi pitkän listan ihmistyypeistä, ja ominaisuuksista, jotka eivät ole sinun mieleesi. On mahdotonta tietää sovitteko toisillenne, ellette tunne toistenne ominaisuuksia lainkaan.

Koska ihmisillä on tapana piilottaa todellinen persoonansa muilta ihmisiltä (yleensä sen takia, että pelkää satuttavansa itsensä, tai tekevänsä itsestään narrin muiden silmissä), vaatii yleensä määrittelemättömän ajan, että pääset tutustumaan toisen sisimpään.

Voit ajan kuluessa huomata, ettet tarvitse kumppanissasi niin monia ominaisuuksia, mitä alun perin olet ajatellut tarvitsevasi. Väärien ihmisten tapaileminen opettaa sinulle enemmän asioita itsestäsi kuin mikään muu voisi sinua opettaa.

Väärien ihmisten deittaileminen opettaa sen, kuka on oikeanlainen

Vaikka olisitkin deittaillut todella kamalia ja toivottomia tapauksia, oli suurimmalla osalla heistä varmasti kuitenkin ominaisuuksia, mitkä olivat sinusta mahtavia.

Oman sielunkumppanin löytäminen on hankalaa, sillä et tiedä välittömästi, onko hän se oikea – vaikka et tietäisikään, mitä oikeastaan etsit. Vaikka jollain on runsaasti hyviä ominaisuuksia, et kuitenkaan halua tyytyä muuhun, kun omasta mielestäsi täydelliseen kokonaisuuteen.

Jokainen epäonnistunut parisuhde opettaa sinulle millaisia ominaisuuksia haet unelmien kumppanistasi. Jokaisella kerralla kun suhde päättyy, lisäät edellisestä suhteesta kumppanin hyvät ominaisuudet listaan, jota keräät pääsi sisälle.

Rakkaus vaatii harjoittelua

Todellisuus on, että oikean ihmisen löytyminen ei ole tarpeeksi, jotta saisitte suhteenne toimimaan. On tarpeeksi vaikeaa löytää tämä henkilö oikeaan aikaan elämässäsi, ja lisäksi hänellä pitäisi vielä olla oikeanlainen ajattelutapa ja luonne. Sinun pitää olla myös ”se oikea” sinun omalle, täydelliselle kumppanillesi.

Meillä kaikilla on niin kiire löytää sitä oikeaa henkilöä vierellemme, että unohdamme usein pysähtyä ajattelemaan sitä, mitä kumppanimme haluaa. Oletko sinä sielunkumppanillesi oikeanlainen kumppani? Onko sinulla kaikki ominaisuudet, joilla saatte suhteen toimimaan? Tämä ihminen voi olla sinulle tarpeeksi, mutta oletko sinä hänelle?

Rakkaus ja elämä ovat erittäin monimutkaisia asioita. ”Sen Oikean” löytäminen voi tuntua täysin mahdottomalta ja todellisuudessa et välttämättä tule koskaan löytämäänkään häntä. Joten anna palaa, deittaile vääriä ihmisiä. Tee virheitä ja opi niistä. Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, kärsivällisyyttä ja hieman hyvää tuuria, saatat löytää etsimäsi.


Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat