Uuden kappaleen julkaiseva Aki Samuli: "Eroon tarvitaan aina kaksi ihmistä"

13.05.2016 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Aki Samuli työstää parhaillaan levyllistä uutta musiikkia.

Aki Samuli julkaisee tänään uuden singlensä Ei kukaan ketään, joka kertoo irtipäästämisestä eron myötä. Tulossa on myös kokonainen levyllinen iskelmäpoppia. Miehen mukaan tuleva albumi käsitteee laajasti elämää ja sen kirjoa.

- Eroja, parisuhteita, rakkautta, luopumista, eteenpäin menemistä. Niistä laulan erilaisilla kulmilla. Usein ero on ystäväpiirissäni negatiivinen asia, mutta eroon on aina joku syy ja siihen tarvitaan kaksi ihmistä. On hienoa laulaa asioista, joista ollaan hiljaa ja jotka ovat yleensä taustalla, miettii mies.

- Yritän tuoda kaikkeen tekemiseen positiivisen toivokulman, että elämä ei lopu mihinkään, vaan menee eteenpäin. Pitää olla rohkea ja ottaa riskejä.

"Olen suorittajaluonne"

Albumin työstäminen on ollut Aki Samulin mukaan antoisaa, mutta myös joinain päivinä työteliästä. Paineita tulee, koska jokaisessa artistissa asuu pieni perfektionisti.

- Työn puolesta olen suorittajaluonne ja kaiken pitää mennä, kuten haluan. Haluan tehdä omannäköistäni musiikkia. Totta kai sitä miettii aina takahuoneessa, että tuleeko tänne kukaan. Hyvin niistä on selvitty. Pitää olla kiukkupäiviä itsensä kanssa, jotta jaksaa eteenpäin. Minulla ei ole mitään "ylipaineita", mutta tietynlainen paine kuuluu tähän ammattiin. Jännitys ja odottaminen ja pieni tärinä ennen lavalle menoa... silloin varmasti nauttii enemmän esiintymisestäkin.

Aki Samuli kertoi Iskelmälle olevansa ylpeä uudesta Ei kukaan ketään -singlestään ja tulevasta, myöhemmin julkaistavasta albumista. Millä mielin tähti odottaa singlensä julkaisua, onko jännitystä ilmassa?

- Jännittää totta kai. Muutama yö on mennyt vähän sellaisia pätkäunilla. Kun perjantai lähestyy, niin olisi hullua, että jos ei jännittäisi. Olen odottavin hyvin fiiliksin. Kappale on kaikin puolin upea, fiilistelee artisti.

 

Kuuntele Ei kukaan ketään -kappale alta.

 

Kilpailut

Uusimmat