Uusi kappale sai Kaija Koon itkemään - julkaistaan perjantaina!

23.05.2016 14:00 - Anna Hopi

Uuden Siniset tikkaat -kappaleen ovat Kaijan kanssa tehneet Erin Anttila ja Maija Vilkkumaa.

Kaija Koo julkaisee vihdoin odotettua uutta musiikkia! Perjantaina 27. toukokuuta ilmestyvä kappale Siniset tikkaat on Kaijan syksyllä ilmestyvän uuden studioalbumin ensimmäinen single. Biisin ovat tehneet Maija Vilkkumaa, Erin Anttila ja Mikko Tamminen yhdessä Kaijan kanssa. Tuottajina toimivat Jukka Immonen, Hannu Korkeamäki ja Rzy.

- Pitkään mielessäni pyörinyt ajatus kappaleesta, jossa kaksi sukupolvea kohtaa ja elämänkokemuksen viisaus laitetaan kiertoon, on vihdoin totta! Valtava postimäärä elämässään kamppailevilta ja elämänohjeita kysyviltä ihmisiltä vauhditti myös biisin tekoa, Kaija kertoo.

Siniset tikkaat on enemmän kuin Kaija osasi ikinä kuvitella ja toivoa. Kappaleen ensikuuntelussa tunteet olivat pinnassa.

- Silmät kiinni jännitin mihin muotoon ajatus ja sävel oli lopulta lentänyt. Itkin ilosta, kun olimme tavoittaneet näin vilpittömän ja kauniin muodon meille tärkeästä asiasta. Etsimme nenäliinoja ja koimme yhdessä onnistumisen tunteen. Tee sinäkin surusta siniset tikkaat ja kiipee niitä pitkin pois, Kaija fiilistelee.

Myös Erin Anttila sanoo kappaleen tekemisen olleen hauskaa.

- Biisin teko piti sisällään paljon keskusteluja, pohdintaa, elämänohjeita sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Kaija piti meistä hyvää huolta, Erin kehuu.

Kaija Koon edellinen albumi Kuka sen opettaa julkaistiin huhtikuussa 2014 ja siltä julkaistiin nimikappaleen lisäksi muun muassa hitit Supernaiset ja En pelkää pimeää.

Kuuntele laulajattaren suosikki kappaleita alta.

 

Kilpailut

Uusimmat