Vesterinen yhtyeineen kohtaa fanit turistikohteissa - yhteisiä elämyksiä keikkakiertuella

06.08.2015 10:35 - Anna Hopi

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee uuden singlen ja lähtee Turisti-kiertueelle Suomeen. Voit viedä bändin pojat kotikaupunkisi turistikohteeseen - kerro ideasi heille Facebookissa.  

Popimpaan ja valoisampaan suuntaan musiikkiaan vienyt Vesterinen Yhtyeineen julkaisee uuden singlen keväällä julkaistulta neljänneltä studioalbumiltaan Onnellinen mies. Uusi single on nimeltään Turisti ja sen myötä bändi lähtee samannimiselle kiertueelle Suomeen marras-joulukuussa. Hyvänä livebändinä tunnettu Vesterinen

Yhtyeineen haluaa kiertueellaan asettua turistin asemaan ja vierailla keikkapaikkakuntien omalaatuisimmissa turistinähtävyyksissä ennen illan keikkaa. Bändi tulee keräämään vinkkejä kunkin keikkapaikkakunnan tärkeimmästä turistinähtävyydestä Facebook-sivuillaan. Turisti-kiertueen päivämäärät ja paikkakunnat julkaistaan alkusyksystä.

 - Ollaan yhtyeen herrain kanssa jo pitkään mietitty, että olisi mukavaa tehdä keikkareissuilla muutakin kuin roudata, soittaa ja lorvia keskenämme takahuoneen nuhjuissa. Koitimme kerran pelata tennistäkin, mutta ei se oikein ollut sitä mitä haimme. Sen sijaan meillä on kova hinku päästä tutustumaan omituisiin paikkoihin ja tavata jengiä jotka diggailevat musiikkiamme, muuallakin kuin keikoilla, kertoi bändin nokkamies Tero Vesterinen.

- Suomessa on valtavasti sellaisia merkillisiä ja merkittäviä paikkoja, joita ei matkaoppaista löydä. Paikallisilla tyypeillä on tieto näistä ja monesti heidän kauttaan aukeaa ovet sinne minne turistit ei muuten jalallaan astuisi. Ja niinpä me tässä käytämme tilaisuutta sumeilematta hyväksi ja tunkeudumme noihin paikkoihin yhdessä musiikkimme ystävien kanssa.

Vuonna 2006 perustettu seitsenhenkinen Vesterinen Yhtyeineen on julkaissut neljä studioalbumia, joista viimeisin Onnellinen mies julkaistiin keväällä 2015. Musiikkiin vakavasti ja antautuen suhtautuva yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään Siinä kävi niin, Onnellinen mies, Kiljut riemusta, Kanto, Kukaan ei koskaan, Suurenmoinen elämä, Intiaanit ja Mitä tapahtui Hokkasen Timolle?.

Kovana livebändinä tutuksi tullut Vesterinen Yhtyeineen on tunnettu myös, siitä että bändi tekee liki kaiken omin voimin. Säveltämisestä aina kansitaiteeseen saakka.

Kilpailut

Uusimmat