Vuoden albumi on Juha Tapion Sinun vuorosi loistaa

12.02.2016 21:05 - Anna Hopi

Juha Tapion pieteetillä tehty albumi on tämän vuoden menestystarina, jolla hän lauloi itsensä jälleen suomalaisten sydämiin.

Juha Tapion uutta levyä odoteltiin innostuksella viime vuonna. Sinun vuorosi loistaa -single lupasi kokonaisuudesta jo paljon, ja mies lunasti odotukset samannimisellä albumillaan. Kappaleista on julkaistu myös single Eläköön, joka on noussut myös Iskelmän listalle ja on paraikaa listan kärjessä.

Sinun vuorosi loistaa -levy myi vuoden 2015 lopussa platinaa, jolloin Juha Tapio päätti syyskiertueensa Lontoossa. Mies on itse työstänyt albumin kappaleet lukuunottamatta Jotain niin oikeaa -kappaletta, jonka sanoitukset on tehnyt Edu Kettunen.

Juha Tapio on voittanut aikaisemmin Iskelmä Gaalasta kuusi palkintoa. Hän pokkasi tänä iltana jo aiemmin Vuoden miesartistin palkinnon ja Vuoden albumin palkinnon ansiosta hänellä on nyt kahdeksan gaalapystiä.

Mies otti palkinnon vastaan Putous-tähdiltä Essi Helleniltä ja Joonas Nordmanilta.

- Kysyin, että mikä kategoria tämä oli. Meillä oli todella hauskaa bäkkärillä ja kuulin vain nimeni mainittavan, kertoi mies gaalayleisölle.

- Albumi on rakas ja sen huomioiminen on rakas asia. Tämä ala elää ilmiöistä ja suhdanteista. Hyvä musiikki ja hyvät laulut kestävät aikaa. Niitä yritän tehdä, kun tehdään levyä. Pekka Ruuska on korvaamaton apu levyä tehdessä.

Kuuntele Sinun vuorosi loistaa -albumi kokonaisuudessaan alta.

Kilpailut

Uusimmat