10 merkkiä siitä, että olette päässeet parisuhteen mukavuusalueelle

20.12.2014 18:49 - Elina Jokela

Parisuhteen alussa jännittää näyttää kaikki puolet itsestään. Naiset saattavat varsinkin epäröidä tiettyjen tapojen näyttämistä kumppanille. Elite Daily kertoi, koska olette menneet parisuhteessa mukavuusrajojen sisälle.

Suhteen alussa yritämme näyttää parhaat puolet itsestämme. Olemme aina siistejä, sheivattuja ja keskustelemme vain mukavista asioista. Olemme silti ihmisiä ja tietyt tavat tulevat esiin jossain vaiheessa parisuhdetta. Katso alta, oletko edennyt suhteenne mukavuus alueelle.

1. Ei ole vaativa tarve sheivata.

Mukavassa parisuhteessa sheivaat silloin, kun haluat. Et tee mitään sen takia, että haluat jatkuvasti miellyttää toista. Kunnollinen miesei jätä sen takia, että olet kuukauden sheivaamatta ja karvat vähän harottavat.

2. Pieraiset toisen läsnäollessa.

Varsinkaan naiset eivät piereskele miesten seurassa. Pitkässä suhteessa asiaa ei kuitenkaan kovinkaan paljon peitellä ja pumppa saattaa joskus lentää vaikka kesken leffaillan.

3. Naisetkin käyvät kakalla.

Kukaan ei halua puhua aiheesta, saatika käydä vessassa, kun mies on läsnä. Se on kuitenkin täysin normaalia! Suhteen mentyä tietyn mukavuusrajan yli voit käydä vessassa vaikka ovi auki siten, että kumppani kulkee ohi.

4. Kuukautisista saa puhua.

Nainen kärsii kuukautisista, josta johtuvat mielialavaihtelut sekä erilaiset ruokahimot. Harvemmin nainen myöskään haluaa seksiä kuukautisten aikana ja silloin viimeistään asia kannattaa nostaa pöydälle. Miehen pitäisi pystyä puhumaan kuukautisista ymmärtävään sävyyn ilman, että asiasta tehdään suuri vitsi.

5. Pissaat ovi auki.

Tämä ei todellakaan ole välttämätöntä, mutta ei myöskään kaada maailmaa, jos näin käy. Miehen on syytäkin karaista itseään, ettet pissaa pelkkää shampanjaa ja piere kukkatuoksua.

6. Aamuhengitys ei tapa sinua.

Sinun ei ole pakko juosta herätessä pesemään hampaita, vaan voitte jopa suudella aamuhengityksestä huolimatta. Tunkkainen maku on samalla myös lämmin ja tuttu.

7. Naiset pitävät huolen ihostaan ja myös puristelevat mustapäitä.

Naisilla on yleensä sairas pakkomielle puristella jokainen pieni näppylä ja mustapää. Jos nainen tarjoutuu puristamaan niitä mieheltä, on se positiivinen merkki siitä, että hän on valmis koskemaan kaikkeen kumppanissa, myös ällöttävään talipallukkaan.

8. Sairaasta kumppanista pidetään huolta.

Et välttele kumppaniasi, vaikka hän olisi kuinka sairas. Limaa ja räkää valuvana suutelet silti flunssaista miestä, pyyhit hikeä otsalta ja tuot toipuvalle inkivääriteetä. Se on rakkautta!

9. Painonnousu ei ole maailmanloppu.

Nykymaailmassa kaikilla on isot paineet pitää kroppa timmissä kunnossa. Parisuhteessa saattaa välillä tulla lisäkiloja, mutta ne eivät tapa suhdetta. Muista silloin persoona, johon rakastuit äläkä pieniä lisäkiloja.

10. Aikaisemmista kohdista huolimatta, pystytte näkemään toisenne älyttömän seksikkäänä.

Epämukavinkaan asia maailmassa ei voi kuolettaa rakkauttanne tai himoa toista kohtaan. Miehesi on aina yhtä karvainen ja seksikäs kuin ensitapaamisella. Sinä olet yhtä kuuma kissa kuin aina. Lisäkilot, pierut, pissaäänet vessasta eivät voi tätä lempeä kaataa.

Lähde: Elite Daily


10 tapaa olla uskoton kumppanillesi, etkä edes huomaa sitä. Lue lisää täältä!

Kilpailut

Uusimmat