10 tapaa olla uskoton kumppanillesi - etkä edes huomaa sitä!

17.12.2014 19:39 - Elina Jokela

Puolisot voivat olla toisilleen uskottomia tietämättään. Lue Family Sharen julkaisema lista, jonka avulla opit ymmärtämään paremmin käyttäytymismallejasi.

Vaikka mieleesi ei ikinä tulisi pettää kumppania toisen kanssa, saatat käyttäytyä tavalla, joka tuo toiselle pahan mielen. Oletko epälojaali suhteessa huomaamattasi? Tarkista seuraava kymmenen kohdan lista ja vältä näitä uskottomuuteen johtavia käyttäytymismalleja.

1. Flirttailu.

Pieni flirttailu toimistolla voi olla viatonta, näin ainakin ajattelet. Flirttailu on hauskaa, mutta myös vaarallista. Flirttailu voi johtaa ajan myötä nopeaan suhteeseen, jota ei pitänyt koskaan tulla.

2. Luotat vastakkaiseen sukupuoleen.

Kun vuodatat tunteita vastakkaiselle sukupuolelle, se asettaa sinut haavoittuvaiseen asemaan. Olkapää, jota vasten itkeä tuntuu hyvältä, mutta kyseessä on myös intiimi tapahtuma. Olkapään pitäisi olla puolisosi oma!

3. Vietät aikaa toisen kanssa.

Pysähdyt vastakkaisen sukupuolen kanssa lounaalle tai olet hänen kanssaan kotonanne kaksin. Tutustutte ja tunnette yhtäkkiä toisenne paremmin kuin tunnet edes puolisosi. Kenen kanssa halusitkaan olla?

4. Puhut negatiivisesti puolisostasi.

Puolisosi on paras kaverisi ja viimeinen henkilö, kenestä haluaisit puhua pahaa kellekään. Jos suhteessa menee heikosti, tulee suurempi kiusaus sanoa ajattelemattomia asioita tärkeimmästäsi.

5. Chattailet netissä vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Tämä voi alkaa harmittomasti, mutta ei ole mitään takeita, että juttu myös päättyy niin. Chattailun myötä uhraat energiaasi toisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa jutusteluun, ja se on pois omasta parisuhteestasi. Yksi asia johtaa helposti toiseen...

6. Pukeudut viettelevästi jonkun muun kuin puolisosi takia.

Jos pukeudut seksikkäästi jonkun muun kuin puolisosi vuoksi, sinun kannattaa kerrata motiivisi. Seksikkäällä pukeutumisella olet vaarallisilla vesillä ja alitajuntaisesti haluatkin olla. Mitä haet elämääsi tällä käytöksellä?

7. Kirjoittelet intiimejä asioita jollekin muulle.

Jos lähettelet esimerkiksi onnentoivotuksia ja virtuaalihalauksia vastakkaiselle sukupuolelle, voit kirjoittaa sen toivotuksena molemmilta - sinulta sekä puolisoltasi. Siten ei tule väärinkäsityksiä.

8. Et ole seksuaalisesti halukas kumppanisi kanssa.

Uskollisena oleminen tarkoittaa, että annat miehen nauttia avioliiton intiimistä puolesta. Jos olet pidättyväinen, tämä olennainen osa ei pääse vahvistamaan liittoasi ja voi syntyä epäilyksiä. Uskollisena puolisona annat miehen rakastaa sinua myös fyysisesti.

9. Laitat vanhempasi puolisosi edelle.

Puolisosi pitäisi aina olla numero yksi elämässäsi. Kun jotain ihmeellistä tapahtuu sinulle, haluat välittömästi kertoa ilouutiset kumppanillesi. Vanhemmat olivat sinulle tärkeitä lapsuudessa ja on tervehenkistä irrottautua heistä aikuisena sopivasti.

10. Laitat lapsesi puolisosi edelle.

Lapset ovat tärkeimpiä ihmisiä elämässäsi, mutta älä unohda puolisoasi. Jos tiputat kumppanisi pois tärkeimpien listasta, se tulee näkymään avioliitossa. Moni liitto alkaa karista liitoksistaan, kun lapset päästetään määräilemään perheen menoa liikaa. Ota yhteistä aikaa puolison kanssa.

Lähde: Family Share

 

Koska viimeksi ylitit mukavuusrajasi? Lue täältä, kuinka uteliaisuus johdattaa uusiin asioihin.

Kilpailut

Uusimmat