6 asiaa, joita naiset eivät yleensä kerro laihdutuksestaan

14.04.2015 13:22 - Anna Hopi

Jokainen nainen tietää, että laihdutus on monenlaisten esteiden voittamista. Kuusi asiaa vaikuttavat suuresti elämänmuutoksen onnistumiseen.

1. Tie hoikkuuteen ei ole suoraviivainen tie, vaan saatat lihoa ja laihtua useaan kertaan ennen kuin pääset tavoitteeseesi.

2. Voit kohdata useita vastaiskuja. Joskus flunssa iskee treenikauden aikaan ja joudut pitämään taukoa liikunnasta, joskus taas sorrut vääränlaiseen ruokaan ja se turvottaa hetkiseksi.

3. Tarvitset myötätuntoa itseäsi kohtaan, jotta onnistut. On tärkeää, että luovut kritiikistä ja syyllisyydestä. Kun kohtelet itseäsi hyvin, keho alkaa voida paremmin. Suuri osa laihdutuksesta on psykologiaa.

4. Muut ihmiset yrittävät saada sinut lopettamaan ja epäonnistumaan. Syynä on kateus siitä, että onnistut. He yrittävät saada sinut syömään enemmän.

5. Sinun täytyy oikeasti pohtia suhdettasi ruokaan. Syötkö tunteisiisi? Harmittaako joku asia ja purat sitä ruokaan? Olo helpottuu ja turtuu syömällä, mutta se ei ratkaise ongelmia.

6. Avaintekijä on saada tarpeeksi unta. Kun olet väsynyt, et pysty treenaamaan kunnolla tai syömään hyvin. Kehosi keksii himoja energiavajeessaan ja sinun alkaa helpommin tehdä mieli kaikkea sellaista, mikä ei ole linjassa dieettisi kanssa.

Lähde: Huffington Post.

 

 

Kaatuuko liikuntaharrastuksesi tekosyihin? Lue täältä, mitkä ovat yleisimmät asiat, joita ihmiset kertovat itselleen vältellessään liikuntaa.

Kilpailut

Uusimmat