Antti Tuisku Vain elämää -sarjasta: "Avauduin paljon omasta elämästä"

18.09.2015 10:49 - Anna Hopi

Laulaja Antti Tuisku on miettinyt jälkikäteen, tuliko sarjassa puhuttua liikaakin. Kokemus oli tähden mukaan kuitenkin kokonaisuudessaan mainio.

- Kuvausten jälkeen pohdin sitä, että oma meininki ollut todella hyvä ennen kuin ensimmäinenkään jakso on tullut televisiosta ulos. Olen toivonut, että kunpa asiat pysyisivät edes siinä, missä ne nyt ovat, kommentoi Antti Tuisku.

- En ole ajatellut Vain elämää -ohjelmaa missään vaiheessa jonain graalin maljana, josta suosio vain räjähtää huippuunsa. Ei siinä voisi lähteä sillä mentaliteetilla mukaan. On tullut päähän se ajatus, että mitä siellä on tullut sanottua ja tehtyä, ettei siitä olisi mitään haittaa niille jo tekemilleni edistysaskelille.

- Jos ohjelman kautta tulee yhtään uutta kuulijaa keikoilleni, olen tyytyväinen. Toivon, että Vain elämää antaa piristyksen katsojien syksyyn, kuten se teki meille silloin kesällä.

Jännittääkö artisti omaa päiväänsä Vain elämää -ohjelmassa?

- Oma jakso on vielä näkemättä. Kun sitä kuvattiin, puhuin kuin Runeberg ja papupata. Avauduin aika paljonkin oman elämän asioista. Se jännittää eniten. Kun katson ohjelman ekan kerran, lukittaudun luurit päässä työhuoneeseen ja katson, ettei kukaan tule vahingossakaan selän taakse kuikkimaan.

Tuiskun ulkonäkö on kesän aikana puhuttanut mediassa. Mies nousi otsikoihin muun muassa sinisten hiustensa ansiosta.

- Laitoin heti Sannille viestiä, kun värjäsin tukkani siniseksi. Sanoin hänelle, että hän on sellainen edelläkävijä ja minä perässäkulkija. Mun piti tehdä tukasta hopeanharmaa, mutta lehdet ehtivät laittaa galluppia sivuilleen tukastani ennen kuin se oli edes valmis, niin ajattelin sekoittaa pakkaa ja pistää pään siniseksi.

Kilpailut

Uusimmat