Eikö sängyssä enää suju? Yksi neuvo saattaa pelastaa kaiken

17.02.2015 18:05 - Rea Tallgren

Sänkyhommissa yksi asia on tärkeämpi kuin muut. Kyseessä ei ole mikään fyysinen tekijä - päinvastoin.

Daily Mail on kirjoittanut pitkän artikkelin siitä, mikä saattaa olla vialla ja millä neuvoilla oman seksielämän saa kuntoon. Yksi neuvo artikkelissa nousee kuitenkin ylitse muiden. Se korostaa keskustelemisen ja omista haluista kertomisen voimaa.

Neuvo saattaa kuulostaa hassulta, varsinkin pitkässä parisuhteissa olevien korviin. "Mehän tunnemme toisemme läpikotaisin, ei kai sitä tarvitse enää tässä vaiheessa kysyä, mistä toinen tykkää?" saattaa olla ensimmäinen ajatus, jonka neuvo saa aikaan.

Mutta oletko miettinyt, milloin viimeksi olette haluistanne ja kiihottavista asioista puhuneet? Halut ja mieliteot muuttuvat kun ihmiselle tulee lisää ikää ja kokemuksia. Näin ollen onkin turha olettaa, että samat asiat ja temput saavat kumppanissa aikaan samoja tunteita kuin nuorempana.

Onkin aika puhua rohkeasti ja avoimesti siitä, mistä itse pitää ja mistä ei pidä. On myös aika kuunnella kumppania saman asia tiimoilta. Muistakaa tässäkin keskustelussa hyvät neuvot siitä, miten asioista voi keskustella rakentavasti: sen sijaan, että sanoisi "Sinä teet tämän väärin" voi sanoa "Minä pitäisin, jos tekisit tämän asian näin."

Lue myös: "Ole rohkeasti äänekäs" ja 10 muuta asia, jotka naiset tajusivat seksistä vasta vanhempana

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat