Elastinen Super-kappaleesta: "Ihmiset ihmettelevät laulamistani"

20.03.2015 20:00 - Anna Hopi

Elastinen kuvasi energisen Super-kappaleen musiikkivideota Los Angelesissa tammikuussa.

Suomen positiivisin räppäri otti reggae-henkisen kappaleen videolle mukaan street dancea.

- Mun ystävä Mannisen Jaakko, jonka kanssa me ollaan tehty Fintelligensin Sori-biisistä lähtien vuodesta 2002, on muuttanut sinne. Päätin lähteä sinne reissuun. Samaan aikaan siellä oli Teemu Selänne -bileet. Kuvattiin levyn kansikuva myös. Tämä oli mahtava yhden päivän kuvaussetti, kertoi Elastinen Iskelmälle.

Super-videolla nähdään paikallisia tanssijoita ja näyttelijöitä. Musiikkivideolla ihastuttava kaunotar on nimeltään Erin E. Miller.

- Pyörittiin ympäri Losia. Siellä on sellainen Little Jamaica -alue, jossa oltiin kuvaamassa. Tuollaista street dance -puolta ei olla nähty minulta pitkään aikaan. Break dancea olen tehnyt, mutta streetissä oli pitkä tauko. Nyt innostuin taas asiasta. Tanssi on läsnä mulle jokapäiväisessä elämässä. Oli hienoa käydä tanssimassa ja saada se videolle. Pari päivää treenattiin poikien kanssa tanssia.

Musiikkivideosta ehdittiin jo uutisoida Elastisen uudistaneen tyyliään. Seiskan uutisessa kerrottiin, että kappale ei muistuta ollenkaan suomiräppiä. Mitä Elastinen ajatteli tästä?

- Tänään, kun olen tehnyt haastatteluita, ihmiset ihmettelevät, että laulan kappaleella ja se on melodinen ja siinä on erilainen energia. En tiedä pitäisikö se ottaa kohteliaisuutena vai loukkaantua, ettei se muistuta suomiräppiä. Ehkä se on ihan hyvä. En halua ketään muuta muistuttaa. En tiedä, että tarviiko mun suomiräppäriksi leimattuna ja sillä julkisuuteen nousseena pyytää lupaa, jos haluan tehdä jotain muuta kuin tietynlaista juttua. Ja keneltä sitä pitäisi pyytää? Mietti räppäri.

- Vähän sieppaa, että jengi yrittää kovasti lokeroida meitä, etten saisi tehdä, mitä haluan. Mun mielestä avoimet korvat vaan. Teen just niin kuin haluan studiossa. Ne, jotka on mun uraa seuranneet pitkään tietää, että jo Fintelligensin Kellareiden kasvatit sinkulla vuonna 2000 mä lauloin kertosäkeen. En tekisi monipuolisuudesta ongelmaa, nauraa Elastinen.

Katso uusi video täältä.

Kilpailut

Uusimmat